Išči
Generic filters
Numeroloskanapoved sep
foto:pixabay.com

Numerološka napoved za September 2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Seveda lahko spremenimo svet. Tako, da spremenimo sebe.

Vsaka še tako boleča ali navidez krivična situacija ima svoj ”zakaj”. Ko resnično dojamemo česa se učimo, imamo izbiro: sprememba ali še ena epizoda bolečine. Letošnje leto nas spodbuja k revoluciji, ki pa je tudi preveč radikalna. Vse ima svoj zakaj in zato, vse ima svoj čas in svojo pravilno ali najbolj primerno intenziteto.

Ne pretiravajmo!

Dovolimo si počitek. Dovolimo si odnehati. Oddahnimo si. Odpustimo. Spustimo.

Možni bodo mešani občutki glede vsega; preteklosti in prihodnosti, nas in okolice, želja po novem in želja po starem. Dovolimo si občutiti. Možna so nihanja iz enega v drug ekstrem; tako tudi sila dobrega in ne tako sijajnega fizičnega počutja. Bodimo potrpežljivi do sebe in drugih.Naj vam zaupam eno skrivnost: Nikamor se ne mudi. Popolnoma nič, kar vam je namenjeno, vam ne bo ušlo. Kvečjemu boste bolj umirjeno lahko v tem uživali. Želja po nečem novem je lahko beg pred starem. Nostalgija po starem je lahko strah pred novim… in kje se nahajajo odgovori? V sredini. Učimo se vseh sivih odtenkov v sicer navidezno črno belih situacijah. Zdaj ni čas za nobene vrste grobosti. Ničesar ne poskušajmo doseči na silo. Bodimo čim bolj strpni.Občutek, ki se nam pridružuje je, sočutje. Bodimo sočutni tako do sebe kot do drugih. Zdaj se bo resnično izkazalo ali smo osvojili lekcije lanskega leta, ki so nas urile v sprejemanju ter sočutju do oseb, za katere se je zdelo, da si sočutja ne zaslužijo. Med te osebe sodite tudi vi. Je karkoli, česar si nikakor ne zmorete odpustiti? Sebi, svojim staršem, bivšim prijateljem in partnerjem… globoko se zazrimo v sebe.

Odpuščanje ne pomeni odobravanja.

Odpuščanje je slovo od nam ljubše možnosti. Preteklost se je zgodila. Ne moremo je spremeniti; tudi drugih oseb ne moremo spremeniti. Spustimo. Varni ste. Vse je v redu.

DeLo za DuŠo:

  • Kakšen je občutek notranjega miru, spokojnosti? Kdaj ste ga čutili? Čim bolj se poglobite vanj vsako jutro in večer.
  • Napišite vse, kar zamerite – sebi in drugim. Nato list zažgite. Naj gre v svetlobo in transformacijo. To počnite vsak dan tega meseca. Varni ste. Samo vi veste, kaj ste zapisali.
  • Beg pred starim – kaj vam pride na misel?
  • Beg pred novim – kaj vam pride na misel?
Mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem