Numerološki mesečnik Avgust 2020: Nasprotja se privlačijo

Numerološki mesečnik Avgust 2020: Nasprotja se privlačijo

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Poudarek bo na naši notranji moči, zato se bo kazala naša lastna nemoč. Okrepila se bo potreba po potrditvi, zato nas čakajo dramatični trenutki emotivnih izbruhov. Uporabite energijo meseca za ustvarjanje pozitivnega, ne vdajajte se obupu.

Celotno leto je skupek nasprotij, podobno navodilom: ”morate nositi maske, razen kadar ni treba.” Deležni smo nasprotujočih si informacij, hitro menjajočih stališč, predvsem pa nepričakovanih preobratov, tako na globalni kot na osebni ravni.

Notranja moč in občutek nemoči

Samozavesti ne boste okrepili tako, da sami sebe hvalite (razen tisti z narcistično motnjo). Notranja moč se krepi preko težkih izzivov, zato se obetajo situacije, v katerih se boste počutili nemočne. To bo še posebno težko za vse, ki imajo potrebo po kontroli ali po tem, da imajo prav. Kaj hitro bi se tako lahko srečali z užaljenostjo oseb s (preveč) napihnjenim egom, ki se bodo hočeš nočeš soočali s svojo (ne)sposobnostjo. Vsi bomo deležni ogledal na vseh področjih življenja, predvsem pa se bo jasno odražalo kdo ima dvojna merila ter kdo ima o sebi previsoko in kdo prenizko mnenje.

Gradite v oblakih ali morda ciljate prenizko?

V času nasprotij lahko lažje razberemo ali nemara delamo račun brez krčmarja ali pa morda smo preskromni. Bi dejali, da si morda zastavljate prenizke cilje, ali pa ravno nasprotno, gradite v oblakih?

V temu času se bodo sesuvale iluzije, v katere bi lahko do zadnjega izdihljaja verjeli. Včasih se zgodi, da kljub dokazom, dejstvom, ki zrejo v obraz, nekako vseeno verjamemo iluziji, ideji. Namesto, da bi hranili pravljico, usmerite to energijo v iskanje kreativnih rešitev, tam kjer lahko dejansko vplivate in nekaj spremenite. Drugih ne boste, dokler se tako sami ne bodo odločili – in vso pravico se imajo odločiti tako kot vam ni všeč. Kot jo imate tudi vi. Nikomur niste dolžni poslušnosti.

Pravljica ali pravljičnost – odnosi še vedno v ospredju

Avgust bi lahko bil mesec, v katerem se boste na sveže popolnoma zaljubili. V obstoječih odnosih pa bodite previdni, da ne nasedate pravljici v želji po pravljičnosti. Kadar si želimo nečesa dovolj močno, se lahko zgodi, da vidimo potrditev izpolnitve želja in ”znake” tam, kjer jih ni. Seveda pa ravno nasprotno velja tudi, da nas bo nekdo prav posebno presenetil – a opozoriti vas moram, da je velika verjetnost, da to presenečenje ne bo prineslo trajne spremembe.

Nasprotja se privlačijo z namenom

Če bi še vedno počeli vse enako, bi verjetno še vedno prebivali v jamah. Kadar poskusimo nekaj novega, presežemo svoje strahove in omejitve, storimo obratno od pričakovanega ter nasprotno od navajenega, se šele lahko naučimo nekaj novega in dosežemo napredek. Ali pa pač si dokažemo, da je obstoječe bilo bolj ‘prav’. 😉 Srečevali boste svoje nasprotje in se v njih morda celo našli. Nič na temu svetu ni črno belo, zato tudi nihče izmed nas ni črn ali bel, vsi smo unikaten odtenek sive, ki se venomer spreminja.

Ni vse zlato, kar se sveti in nič ni tako slabo, da ne bi mogli izluščiti nekaj dobrega. Avgust bo kreativen čas, ko vas lahko domišljija zavede ali pa pričara najlepše trenutke. V tem času bomo izrazito deležni dvojnosti, tako lepega kot grdega, tako prijetnega kot napornega. Vse to je življenje. Izluščite ven preprosto: SEBE.

Z ljubeznijo za vas, svetovalka, motivacijski coach in numerologinja, Lili Sorum

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem