Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Numerološki mesečnik: Novembra korak nazaj, da bi decembra lahko šli dva naprej

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Numerološka napoved za november 2018

November je prav poseben mesec. V sebi nosi energijo števila 11, ki ga prištevamo med Mojstrska števila. To so števila, ki vibrirajo višje. Na nas vplivajo tako, da nas spodbujajo, da bi bili boljši človek. Kar nekaj Mojstrskih števil je (11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 in 99) in vsako nosi svoj unikatni pečat. Število 11 povezujemo z intuicijo, predajo modrosti in ekstremi življenja.Namreč, včasih se resnično moramo zaleteti v steno, da bi se ustavili. Vsi poznamo primere ljudi, ki so se dobesedno prekurili. Nobena skrajnost ni dobra, a zdi se, da je neizogibna.Novembra bi lahko imeli občutek, da je Življenje potegnilo ročno zavoro. Prav možno je, da bodo projekti nazadovali, odnosi se krhali, samopodoba razpadala, nagajalo bo fizično zdravje. Za vsem tem dogajanjem se skriva sporočilo. Ni kazen, ni karma, ni nič mitološkega in tako eksotičnega, da bi nujno potrebovali pomoč mistika. Življenje z nami govori na različne načine, a vedno preko nas in naših občutkov.Hja, tudi strah je občutek in to zelo realen. Vprašanje, ki si ga vedno znova postavljajte novembra je: Kako bi ravnali, če bi bili popolnoma prepričani v sebe in svoj uspeh?Posvetite več časa svojemu fizičnemu zdravju. Bodite še posebno pozorni na misli pritoževanja, strahu, dvoma, kritike, obtoževanja; tudi opravljanja drugih.

Misli imajo večjo moč kot si mislimo.

Naj bo čim več vašega budnega časa namenjeno pozitivnim mislim, kar pomeni, da boste svoje misli aktivno usmerjali in kontrolirali. Ko bodo zašle v negativno smer, v negiranje, v kazanje prstov v druge, se ustavite. Indijanci imajo rek: ”Če o nekom ne moreš povedati nečesa lepega, bodi raje tiho. Govori le o tistem, kar si videl na lastne oči.” Če smo iskreni, nekateri tako ne bi imeli o čem govoriti.

Zdaj je čas, da poskrbite za svoj um in telo.

Razstrupljajte se, gibajte se v naravi, poskrbite za mentalni detox. Stran od nasilnih filmov, limonad, ki so naravnost reklama za laganje in manipulacijo ter vseh pogovorov, ki temeljijo na sovražnosti.Bolj kot boste nežni do svojega telesa, več uvidov vam bo postregel vaš um. Vse je med seboj povezano. Telo, um, srce in naš duh. Vsi na svetu smo povezani.Delujmo v dobrobit Življenja.Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Numerološka napoved 23. 4. 2021

Numerološka napoved 23. 4. 2021

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Numerološka napoved 22. 4. 2021

Numerološka napoved 22. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem