sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Numerološka napoved Oktober 2021: Mesec preobratov in želje po stabilnosti

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Oktober je vedno mesec vpogleda leta, ki prihaja. Pod vplivom karmičnega števila 10 pa nam obenem nosi energijsko podporo pri rezanju preteklosti. Preobrati so tako letos neizogibni.

Česa si pravzaprav VI želite?

Močne energije in zunanji dražljaji nas bodo obdajali in na nas še bolj pritiskali. Dolgčas še nikoli ni prinesel uvida v sebe ali potrebe po spremembi. Viharni časi, ko se pritiski vse bolj stopnjujejo vsekakor dodajajo prav posebno začimbo življenju. Tako kot nas dobra kava prebudi, nas pregrenka kava dodatno pretrese in opomni na pomanjkanje sladkobe v življenju. Pričnimo mesec oktober z vprašanjem: ”česa si želim več v svojem življenju” – in ne s pritoževanjem česa nam primanjkuje.

Pričakovanja okolice se bojujejo z našimi željami

Oktober bo mesec, v katerem se bo na tak ali drugačen način potrebno opredeliti. Zato se bodo pritiski okolice stopnjevali. Vse bolj se bo zdelo, da živimo v črno belem svetu, v katerem si lev ali desen, si za ali proti, si na enem ali drugem bregu, vmesnih odtenkov sivine pa več ni. Ne pozabite, da ste pomemben del sveta in, da samo vi sami izpuščate iz rok sivino in vse odtenke barvne pakete kadar dopuščate, da okolica določa kdo ste. Vsaka naša želja je sporočilo naše duše nam. Saj vaša duša prebiva v vas (ne v okolici), zato le za vas nosi zavedanje kaj potrebuje in česa si želi (ne okolica).

Zdrava Ljubezen do sebe je še vedno pot ven

Stopamo v močno mojstrsko leto 2022, ki nam bo postreglo z izzivi ljubezni do sebe. Zdrave ljubezni do sebe. Prava Ljubezen do sebe se nikoli ne postavlja na prvo mesto. To počne ego. Zdrava Ljubezen nikoli ne zatira sebe, da bi osrečila druge, tudi to počneta ego in strah.

Enakovredni ste. Postavite sebe na enakovredno mesto. Uravnovešajte energijo dajanja in sprejemanja. Predvsem pa se ne bojte postaviti meje tistim, ki jih imate radi – saj to je bistvo leta, ki prihaja.

Šele, ko smo v resnici ljubeči in spoštljivi do oseb, ki nas obdajajo, postavimo mejo na korekten, spoštljiv in ljubeč način, do sebe in njih. To je izraz vzajemnega spoštovanja, ljubezni in zdravega odnosa.

Preboji so tu

Negotovosti je bilo več kot dovolj v zadnjih dveh letih. Oktober prinaša pridih drugačne, bolj odločne energije. Pojavili se bodo trenutki, v katerih bomo pripravljeni iti z glavo skozi zid. Ravnali bi lahko celo impulzivno. Nepremišljeno. A nekaj je zagotovo: zaspali v svojem življenju tokrat ne bomo. Težko bi se pritoževali, da nam je dolgčas.

Leto 2021 je leto 5

Število 5 vedno prinaša izzive svobode, uporništva, nepoznanega, prepovedanega in strasti. Pritiski, katerih smo kot človeštvo deležni po svetu, so tako pričakovani, saj prinašajo možnost iskanja poti do svobode. Človeštvo kot celota se prebuja. Kot bi global ovil vonj po jutranji kavi. Nekateri se zbujajo hitreje kot drugi. Različni smo si, in s tem ni nič narobe, saj se le tako lahko dopolnjujemo. Število 5 nas uči sprejemanja drugačnosti.

Leto 2022 je leto 6

Prihaja mnogo bolj čustveno leto, katerega vpliv bo občuten že tekom oktobra. Izziv tega časa je ohranjanje lastne svobode in spoštovanje tuje. Kako torej biti neomejen, morda drugačen, morda celo nenavaden in obenem dopustiti okolici, da je kakršna je, neomejena, morda drugačna, morda nenavadna, …?

Nahajamo se v pomembnem času za človeštvo

Smo v času postavljanja novih temeljev za generacije, ki prihajajo. Vpliv mojstrske letnice 22 je vse močnejši, vse bolj kot se bliža naslednje leto. Ne zatiskajte si oči sami pred seboj. Naj vas ne zanimajo sosedje in vaške čenče. Delajte na sebi z Ljubeznijo in potrebnim razumevanjem.

Rodili smo se, da bi živeli SEBE

Kdo pa ste vi? Kdo pa želite biti vi?

Oktober prinaša sunke sprememb, drugačnih pogledov na svet, tudi preobrate, preko katerih boste lažje ocenili ali ste srečni, izpolnjeni, zreli in pravzaprav VI. Ponujena vam bo vsaj ena možnost, da svoje življenje spremenite. A uspeh tokrat ne bo padel v naročje.

Uspeh prihaja na krilih izziva zdrave ljubezni do sebe, prevzemanja odgovornosti in poguma, da smo sprememba, ki si je želimo videti v svetu. Vodimo z zgledom, ne vsiljevanjem svojega mnenja. Bodimo avtohtoni in ohranjajmo lastno integriteto, dostojanstvo ter ljubezen v vsakem trenutku.

Tema še nikoli ni teme spremenila v svetlobo. Če si želite svetlobe, jo prižgite naprej v svojem umu in srcu. Dovolj je bilo obsojanja, presojanja, prepiranja, strahu in jeze. Dovolj je bilo obrambe. Dovolj je bilo nestrpnosti. Dovolj je bilo opresije, omejitev, predsodkov. Energije rušijo vse, kar ne stoji na temeljih svetlobe. A tako kot po vsakem potresu, se najprej osredotočamo na smrtne žrtve, na škodo, na ruševine.

Opazujte:
Kaj je po pretresih zadnjih let ostalo ali postalo še bolj močno, še lepše, še bolj dragoceno?

Avatar of LiLi SoRuM
Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij