Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numerološki mesečnik za April 2016

april
foto:splet
Oglas

V domišljijskem svetu je vse možno. Najlepši in najbolj grdi prizori.Kaj boste danes izbrali?Obeta se nam mesec, ko si bomo želeli potrditve, dokaza, usmeritve, … no, kar navodil: naredi to in to, pa ti bo sreča padla z neba direktno v naročje. Bistvo meseca je nauk, da vse te odgovore nosimo vsak v sebi.

V tem mesecu se posvetimo našemu fizičnemu telesu

April kot 4. mesec označuje fizično raven – torej, poskrbimo za spanje, hrano, itd. Letošnji april bo zelo ugoden za zdravljenje dolgotrajnih tegob na fizični ravni, tudi bolj zahrbtnih bolezni. Definitivno je obdobje, ko pojdimo na preventivni pregled. Pozorni bodimo na podrobnosti.Obenem, svoje zamisli preobrazimo iz misli v fizično obliko – kar bolj po domače povedano pomeni, iz ideje naj se rodi konkreten načrt.

Ne ujemite se v začarani krog dvoma, ki ga projicira razum

Kmečka pamet je zakon. Previdnost je carica. Strah pa je zmaj tolovaj. Torej, zaupajte, da ste varni in bodite previdni. Ko gremo čez cesto, pogledamo na obe strani preden prečkamo – ne čakamo na dan, ko bodo avtomobili ”izumrli”. Torej, ne čakajmo na dan, ko nas ne bo več strah, temveč poskrbimo, da smo varni (poglejmo levo & desno) in pojdimo no, že čez to cesto, po svoje sanje & srečo, ki sta na drugi strani. Namesto nas ne more prav nihče ponju.

Namesto vas ne more prav nihče biti Vi

Ne pozabimo, da je vztrajnost lepa čednost. Trma pa je njena ne preveč dobrodošla sorodnica. Zavedajmo se, da se oklepanje česarkoli letos ne bo dobro končalo. April nam lahko prinese obujanje dolgo pozabljenih strahov ter spominov iz preteklosti. Ne ujemite se v začaran krog.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 31. 7. 2021
DeLo za DuŠo:
  • Kaj bi se zgodilo, če bi svet izvedel za Vašo največjo skrivnost ali najbolj neprijetno lastnost ali neko zelo neprimerno izkušnjo?
  • Strah je zdajle prepovedan, ne obstaja: česa bi se lotili?
  • Kaj verjamete, da Vi pa res ne bi mogli? Točno to poskusite. (razen, če govorimo o nečem, kar bi nekomu škodovalo)
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem