FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki mesečnik za Februar 2016

Letošnji februar bo štel 29 dni in nam prinesel prve izzive sprejemanja.

Čas je, da sprejmemo – predvsem sebe

Nahajamo se v bolj umirjenem mesecu, ki nam bo ponudil dovolj časa za razmislek in čustva. Zelo verjetno je, da se bodo pojavili trenutki, ko bomo preveč burno odreagirali ali (seveda napačno) domnevali kaj je druga oseba želela povedati. Bistvo je, da se učimo jasne komunikacije. Pomembno je, da se počutimo dovolj varne in izhajamo iz zaupanja v sebe, da povemo tudi, kar gre težko z jezika. Sam mesec ne bo hiter, zato tudi same reakcije običajno ne bodo prinesle reza. Da povem bolj po domače: osebe, katerim boste končno postavili mejo ali povedali nekaj, kar vam že dalj časa leži na duši, vas ne bodo kar odrezale za vse večne čase. Seveda je možna užaljenost itd; ne bo pa konec sveta.

Obenem se s tem spominjamo nauka lanskega leta:
Tudi kadar se ne odločimo, se odločimo.

Morebitna pasivnost se bo zdela enakovredna ignoranci, kar pa je nespoštljivo dejanje, in kot taka ne bo prineslo ljubečih sadov. Zatorej, ne odlagajmo, pa če bi še tako zelo prijalo. Ne sprenevedajmo se; ampak si vzemimo potreben čas, da bi se posvetili sebi in odnosom. Predvsem se vprašajmo: kaka polovica odnosa sem, kakšno energijo prinašam, ali je ta odnos zame dober in ali sem jaz, znotraj tega odnosa dober za to osebo? Prevzemimo odgovornost.

Najbolj pomembno vodilo: POGOVORIMO SE.

Izrazimo sebe, svoja občutenja, brez da bi vsiljevali svoje mnenje ali želeli zbujati občutke krivde ali bi si želeli večje priljubljenosti. Preprosto izrazimo sebe. Učili se bomo tudi različnih pomenov iste besede, torej definicij. Eni osebi lahko beseda avtoriteta pomeni nekaj popolnoma drugega kot vam.

Rdeča nit: sprejemanje sebe in obenem sprejemanje drugačnosti.

Opazujte svoje reakcije. Opazujte ogledala.

DeLo za DuŠo:

  • Ste sposobni spustiti (osebo, odnos, projekt, odločitev, predmet…)?
  • Ste sposobni vztrajati, če odnos, situacija, odločitev boli?
  • Kadar se počutite nesprejete, nerazumljene, kako reagirate? Naučimo se kar najbolj umirjeno komunicirati.
  • Bodite pozorni na datum 11.2. – intuicija bo bolj krepka

Mesečnik je z Ljubeznijo zapisala LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !