Išči
Generic filters
junij numerologija
foto:sdeerwallpaper.com

Numerološki mesečnik za Junij 2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Čustva postanejo glasnejša, razum se odziva.

Z glavo ne moremo čutiti in s srčkom ne razmišljati.Bolečina sporoča, da nečesa pač nikakor ne moremo več prenašati. Kaj ni bolj modro spremeniti življenje, kot v sebi jokati?Srce nam kaže pot in razum išče možne načine popotovanja po tej poti. Ko se v našem srčku zgane neko čustvo, ga ne racionalizirajmo. Prav je, da se trudimo razumeti tako sebe kot druge, a zatiranje občutkov se še nikoli ni dobro končalo, pa se tudi sedaj ne bo. Razum je tisti, ki nam ponudi okvirje – in ni namenjen krepitvi možnih ovir. Njegov namen ni omejevanje. Naloga razuma je, da pazi, da mi ohranimo svojo integriteto ter ostajamo v vsakem trenutku korektni ter spoštljivi do okolice.V temu mesecu se bo mešal občutek odgovornosti do nam pomembnih oseb v našem življenju ter do sebe. Pričakujmo trenutke, ko bo mamljivo preko bolj dramatične interpretacije dogodkov doseči svoj cilj. Pazite se oseb, ki rade manipulirajo in resnico prikrojijo svojim potrebam in željam; junija jih bomo mnogo lažje prepoznali.Imeli bomo izvrstno priložnost opazovati tudi sebe. Kdaj svoja čustva zatremo in kdaj morda pričakujemo, da se okolica na nas ozira zelo drugače kot sicer, zato, ker smo občutljivi? Čustveni vampirji bodo v tem obdobju prišli na svetlo – zato bodimo vsi samokritični in tudi sebe opazujmo. Kdaj uporabimo lastno prizadetost kot izgovor?Junij nam ponuja vpogled v vse tiste aspekte, kjer smo še čustveno nezreli. In v temu ni nič hudega. Vsi smo se rodili z namenom, da bi se učili, zrasli in se razvijali. Vsak izmed nas ima svoje šibke točke in s tem ni popolnoma nič narobe. Tu smo, da se učimo. Absolutno ga tudi pobiksamo, saj smo le človek. Zatiskanje oči in kazanje s prstom na druge pa naj resnično več ne bo del našega življenja. Tako se bomo težko česarkoli naučili, ali dozoreli. Odrasli smo. Ne odločamo se vedno po tem, kar je najbolj udobno – sicer nekateri ne bi šli iz postelje ven.V tem času je pomembno, da se naučimo uravnovesiti svoje potrebe in čustva ter odgovorno in zrelo izbiro. Prav je, da rečemo ne – tudi sebi.

DeLo za DuŠo:

  • Hitro lahko zapademo v dvojna merila; kdaj ste v zahtevah do sebe popustljivi, medtem ko določen nivo zahtevate od okolice?
  • Ste do sebe bolj zahtevni kot ste do okolice? Naštejte primere.
  • Samodisciplina zdaj! Kdaj in kako premalokrat sebi postavite mejo?
  • Kadar sebe zavrnete, na kakšen način to utemeljite?
  • Pazite na notranji dvogovor. Naj bo venomer ljubeč do vas!
Mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem