FeaturedNuMeRoLoŠKa VoDiLaNuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki mesečnik za Maj 2017

Ljubezen do sebe in pogumne izbire.

Mesec april nas je nežno pripravljal na izzive maja, ki pa napovedujejo preiskušnje Ljubezni do sebe & sprejemanja ter obenem pripravljenosti spreminjanja. Ste fleksibilni in spontani, ali morda (samo morda) zganjate dramo? Koliko energije je namenjeno iskanju izgovorov?

Želje so pokazatelj, da s tem, kar imamo, nismo zadovoljni.

Hm, po čem hrepenite in ali bi znali razložiti zakaj? Po kom hrepenite in kdo si želite biti (vzorniki)? Ne iščimo ničesar izven nas, ampak se osredotočimo kako lahko določene lastnosti pri sebi okrepimo.

Ne, najverjetneje ne boste postali naslednji Magic Johnson, ampak s potrebno vajo in zaupanjem v sebe ter radostjo ob treniranju, se mu boste lahko približali veliko bolj, kot če bi si tega zgolj v mislih želeli. Bodite oseba, ki jo občudujete. Veste kaj mislim?
Občudujte sebe na zdrav način.

Če ostanemo pri košarki – krepite svoje telo celostno in ob vsakem, še tako drobnem uspehu, se pohvalite in radostite. Ko greste na trening z veseljem, bodo rezultati boljši, kot če vam je odveč denimo delati na kondiciji, saj bi raje samo metali na koš.

Skupek vseh naših dejavnosti je tisti, ki prinese uspeh.

Če smo neprespani in ne skrbimo primerno za sebe, bomo težko pričakovali dobre rezultate. To pa tudi Magic Johnsonu ne bi uspelo, ne?  Torej; vzemite se v roke, predano delajte in se ob tem veselite.

Izjemno pomembno bo, da boste ob tem znali postaviti mejo okolici in tokrat tudi sebi. Ljubezen do sebe pomeni tudi samodisciplina. Eno je, da znamo sebe ”pocortati”, drugo je, da ravnamo v nasprotju s tem, kar je za nas dobro. Sem sodijo tudi tiste razvade, ki preidejo v slabe navade, ki našemu počutju in zdravju škodijo. Naredimo inventuro. Presodimo kako bi lahko bolj zdravo živeli; ob tem imejmo v mislih tako fizično telo kot tudi naše psihično in čustveno stanje.

Ljubezen do sebe nas uči, da je izbira ljudi v naši bližini naša odgovornost. Oditi stran od negativnih oseb in ven iz toksičnih odnosov bo torej ta mesec lažje.

DeLo za DuŠo:

  • Bodimo zdaj res iskreni: katere navade niso za vas dobre? Poglobimo se v fizično telo (hrana, prekomerno pitje kave, kajenje, lenoritis in tako naprej)
  • Kako delate na lastni čustveni zrelosti? Kaj boste še počeli?
  • Kateri odnosi (ljudje) vas izčrpavajo? Koga pa VI črpate?
  • Če vam gre nekdo na živce in se bolj ali manj o neki osebi vedno znova pritožujete – prenehajte z opravljanjem in se odmaknite.

Mesečnik je z Ljubeznijo za vas napisala
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !