Numerološki mesečnik za Marec 2016

foto:ohmymag.com

Tako kot prvi sončni žarki, se prebuja tudi naša ustvarjalnost in naš notranji otrok. Kot mačji mladiček pretegnite svoj način razmišljanja in opustite vsako rigidnost ter togost. Pozorni bodite, da ne odjadrate na krilih domišljije v iluzijo. Kaj mislimo, da vemo in kaj čutimo, da je res?

Pred nami je mesec zdravljenja notranjega otroka.

Hočeš ali nočeš, obilo spominov, ki se lahko odražajo v občutkih, reakcijah, se bo pojavilo. Bolečih in lepih. Četudi se morda ne bomo spomnili dogodka, pa pojdimo v občutek, da bi ga lahko prepoznali in razumeli. Pomembno je, da se zavedamo, da bolečina izvira iz otroštva, a posledice se odražajo v sedanjosti v obliki miselnih vzorcev ter naših obrambnih mehanizmov.

Življenje je vaše & prav vsaka izbira v njem tudi.

Danes niste več nebogljen otrok. Danes ste odrasli in dovolj močni, da premagate kakršenkoli občutek izgube, zavrnitve, bolečine – jeze itd. Ne glede na to katero čustvo vas dobesedno drži v okovih, tukaj in sedaj ga lahko ”premagate”. Seveda ga je najprej potrebno sprejeti. Zato vedno znova ponavljamo, da je potrebno sprejeti sebe in VSE, kar naše srce čuti, občuti, in vibrira. Otrok ne skriva čustev. Sedaj ni čas, da bi lastna čustva pred seboj zatirali ali skrivali; ravno obratno; če bomo to počeli, nam bodo eksplodirali v obraz. Torej, občutite sebe. Varni ste.

Danes ste varni.

Mesec nas bo spomnil, da smo se vsi rodili kot majhen, nebogljen otroček; s čisto dušo in veliko izzivov pred seboj. Razumevanje zagrenjene osebe je včasih lahko le-tej največji blagoslov. In Vam. Zajadrajva po spominu: kdaj bi dejali, da ste bili najbolj na dnu? Jezni žalostni, izgubljeni, depresivni, obupani, zagrenjeni, razdražljivi …? Pojdite v sebe, v svoj srček in si obljubite, da ste varni in, da je vse ok.

DeLo za DuŠo:

  • Ko mine dan, ko se vse umiri – sami ste: Kdo ste?
  • Česa si na skrivaj najbolj noro želite?
  • Česa Vas je sram in na kaj ste ponosni? Naštejte vsaj 4 primere.
  • Bi bilo otroku, ki ste bili – danes Vi odrasli všeč?
  • Boste za otroka, ki ste nekoč bili, danes Vi odrasli poskrbeli?

Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: