Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Numerološki mesečnik za November 2020: Ste mojster sebe

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
November smatramo za mojstrski mesec zaradi vpliva števila 11. Prinesel nam bo pomembna spoznanja, nauke in uvide, a le, če boste prisluhnili svoji intuiciji. Obenem pa se nam obetajo bolj čustveno nabiti trenutki.Število 11 spominja na tračnice. Vodijo nas v daljavo, prihajajo iz daljave, zdijo se neskončne in leva se nikoli ne dotakne desne. Vas to spominja na nekaj, česar se nikakor ne uspete dotakniti v življenju?Samo tračnice niso dovolj, kajne? Morda neposrečena primerjava, a ne bodite le tračnice nekomu drugemu (po domače: naj se drugi ne ”šlepajo” na vašem trudu) in enako tudi vi ne iščite izgovora.

STE MOJSTER SEBE

Vsak izmed nas ima svojo pot, svoje lekcije, svoje talente in darove. Samo vaša izbira naj bo kako boste po svoji poti stopali. Seveda pa vas bo življenje preskušalo. November definitivno prinaša situacije, v katerih se bo zdelo, da hodite po tračnicah, imate pa le eno nogo. 😉 Zdelo se bo, da gremo levo in desno, da nikamor ne pridemo in, da bolj kot ne, le ravnotežje lovimo.

VAŠE ŽIVLJENJE JE VAŠA IZBIRA

Nikoli ne predajte svoje moči drugim. Rodili ste se, da bi živeli. Tu ste, da bi bili najboljša verzija sebe in tako, z vsemi nami, ustvarjali najboljši možni svet. Ste unikat. Niste kopija. Bodite neponovljivi. Ker to ste.

VEDNO IMATE VPLIV: NASE

Morda ne boste mogli vplivati na okoliščine in dano izbiro, vedno pa lahko vplivate nase. Bodite usmerjeni v pozitivo in v iskanje dobre rešitve. Morda že sem ter tja prija tarnanje, a to ne bo prineslo koraka naprej – le nazaj in globlje v tisto, nad čimer se pritožujete.

INTUICIJA GLASNEJŠA

Prisluhnite svojemu notranjemu glasku. Sprašujte se pomembna vprašanja in opazujte vzgibe, ki se prebujajo. Bodite pozorni na prebliske in uvide. November je enkraten mesec za delo na sebi, več meditacije in časa, preživetega v naravi.

KAJ PA ROMANTIKA?

Tračnici lahko simbolizirata tudi odnos, kajne? Kako bi opisali odnosi, katerih del ste? Kakšne ljudi imate okoli sebe? So vaša izbira. Energije novembra bodo poudarile potrebo po bližini, domačnosti, potrebo po pripadanju in seveda posledično bolj izpostavile tiste odnose, kjer teh toplih občutkov ni.

POLEPŠAJTE DOM

November je izvrsten čas za domačnost doma. Svečke, prijeten topel ambient, glasba, dišave… karkoli za vas pomeni domačnost. Velika verjetno je, da bomo raje doma. Bolj bomo uživali v domači hrani, toplini domačega naslanjača in občutku varnosti.Pomembno je, da se v lastnem domu počutite varno in udobno. Obenem pa si novembra drznite s svojimi mislimi pokukati izven okvirjev navade in (lažne) varnosti – kaj, pa če bi…Drznite si razmišljati drugače!NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Referendum za pitno vodo

Referendum za pitno vodo

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 15. 5. 2021

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem