Numerološki mesečnik za November 2020: Ste mojster sebe

Numerološki mesečnik za November 2020: Ste mojster sebe

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

November smatramo za mojstrski mesec zaradi vpliva števila 11. Prinesel nam bo pomembna spoznanja, nauke in uvide, a le, če boste prisluhnili svoji intuiciji. Obenem pa se nam obetajo bolj čustveno nabiti trenutki.

Število 11 spominja na tračnice. Vodijo nas v daljavo, prihajajo iz daljave, zdijo se neskončne in leva se nikoli ne dotakne desne. Vas to spominja na nekaj, česar se nikakor ne uspete dotakniti v življenju?

Samo tračnice niso dovolj, kajne? Morda neposrečena primerjava, a ne bodite le tračnice nekomu drugemu (po domače: naj se drugi ne ”šlepajo” na vašem trudu) in enako tudi vi ne iščite izgovora.

STE MOJSTER SEBE

Vsak izmed nas ima svojo pot, svoje lekcije, svoje talente in darove. Samo vaša izbira naj bo kako boste po svoji poti stopali. Seveda pa vas bo življenje preskušalo. November definitivno prinaša situacije, v katerih se bo zdelo, da hodite po tračnicah, imate pa le eno nogo. 😉 Zdelo se bo, da gremo levo in desno, da nikamor ne pridemo in, da bolj kot ne, le ravnotežje lovimo.

VAŠE ŽIVLJENJE JE VAŠA IZBIRA

Nikoli ne predajte svoje moči drugim. Rodili ste se, da bi živeli. Tu ste, da bi bili najboljša verzija sebe in tako, z vsemi nami, ustvarjali najboljši možni svet. Ste unikat. Niste kopija. Bodite neponovljivi. Ker to ste.

VEDNO IMATE VPLIV: NASE

Morda ne boste mogli vplivati na okoliščine in dano izbiro, vedno pa lahko vplivate nase. Bodite usmerjeni v pozitivo in v iskanje dobre rešitve. Morda že sem ter tja prija tarnanje, a to ne bo prineslo koraka naprej – le nazaj in globlje v tisto, nad čimer se pritožujete.

INTUICIJA GLASNEJŠA

Prisluhnite svojemu notranjemu glasku. Sprašujte se pomembna vprašanja in opazujte vzgibe, ki se prebujajo. Bodite pozorni na prebliske in uvide. November je enkraten mesec za delo na sebi, več meditacije in časa, preživetega v naravi.

KAJ PA ROMANTIKA?

Tračnici lahko simbolizirata tudi odnos, kajne? Kako bi opisali odnosi, katerih del ste? Kakšne ljudi imate okoli sebe? So vaša izbira. Energije novembra bodo poudarile potrebo po bližini, domačnosti, potrebo po pripadanju in seveda posledično bolj izpostavile tiste odnose, kjer teh toplih občutkov ni.

POLEPŠAJTE DOM

November je izvrsten čas za domačnost doma. Svečke, prijeten topel ambient, glasba, dišave… karkoli za vas pomeni domačnost. Velika verjetno je, da bomo raje doma. Bolj bomo uživali v domači hrani, toplini domačega naslanjača in občutku varnosti.

Pomembno je, da se v lastnem domu počutite varno in udobno. Obenem pa si novembra drznite s svojimi mislimi pokukati izven okvirjev navade in (lažne) varnosti – kaj, pa če bi…

Drznite si razmišljati drugače!

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
Numerološki mesečnik za November 2020: Ste mojster sebe 7

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem