NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za ApRiL 2014

Dovolite intuiciji do besede.

Nagajiv mesec marec se je zaključil. Kljub navihanosti, je za nami tudi nekaj bolečih trenutkov, ki pa bodo svoj pravi smisel dobili sedaj v aprilu.

Kadar smo umirjeni je lažje razumeti tudi boleče in nezaželjeno. Torej, ko le lahko, se umirjajmo. Ne le kadar smo razburjeni, ampak svojo tehniko umirjanja izpopolnjujmo vsak dan. Naj bo to dihanje, ali poseben gib, morda pesem, karkoli – lahko prižgemo svečo in simbolično spustimo v svetlobo vse kar nas teži… – ta pristop krepimo. Tako bo, ko bomo pod pristiskom, veliko bolj učinkovito delovalo kot bi bilo sicer.

Umirjeni slišimo glas naše duše. V krču ne. Omenili smo že, da se letos predvsem učimo zavedanja, da je Življenje energija…pretok energije. Torej, trudimo se iti čim bolj pretočni in sproščeni. Bodimo kdor smo. Ne mecimo stran energije in pravzaprav samih sebe s pretvarjanjem, z nošo mask in nepotrebnim prilagajanjem. Ohranjajmo svoje bistvo. In kadar se nahajamo v nevihti, potrpimo… potrudimo se sprostiti in zavedajmo se, da je le trenutek, ki bo minil. Še za vsakim dežjem je posijalo sonce.

Bolečina pomeni, da nismo v ravnovesju.
Te umetnosti se vsi na Zemlji učimo, torej naj se nihče izmed nas ne počuti slabo kadar ni v harmoniji. Nihanja dajejo priložnost doživljanja ter občutenja tudi tistih odtenkov, katere bi sicer (verjetno) spregledali.

April je mesec povezovanja, sodelovanja – kar je pravzaprav izmenjava energije. Smo receptivni, ali radi dominiramo? Smo izrazito moški ali ženski v svojem ravnanju? Kako se obnašamo? Kako delujemo?
Aprila si dajmo možnost biti drugačni kot smo sicer in opazujmo kaj se zgodi… Kako naša okolica na to reagira? Lahko gremo celo korak naprej in brez zamerljivosti vprašamo: kako bi si želel/a, da bi se obnašal/a; kaj meniš, da bi lahko spremenil/a. ….itd? in sprejmimo odgovor.
Sprejeti odgovor (predvsem tak, ki nam morda ni povšeč) pomeni odgovoriti: ''hvala za Tvoje mnenje''. Torej, ne bodimo užaljeni; ne utemeljujmo zakaj da ali ne in kar je najbolj pomembno, razmislimo o tem, kar smo dobili odgovor. Ne pomeni, da moramo kar enako zdaj tudi mi misliti & ga sprejeti za Resnico. Spomnimo se: kaj pa jaz mislim?

dELO za duŠO:

  • Razvijte sebi lastno metodo pogovora z intuicijo.
  • Spomnite se pomembnih oseb svojega življenja od otroštva do danes. Koga ste imeli res radi… Kje so te osebe? Jih pogrešate? Poiščite jih, stopite v kontakt z njimi… dajte pobudo
  • Kaj pa Vi mislite o lastnem obnašanju, razišljanju, pristopu k življenju?
     

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !