Numerološki napovednik za AvGusT 2014

Julija smo negovali duhovnost in zaupanje, avgusta negujemo čustva in krepimo občutek varnosti.

Občutek varnosti nam pravzaprav ne more nihče podariti. Prebiva znotraj nas, v našem lastnem zavedanju, da smo vsemu kos. Pa se vprašajmo: ali smo bili vsem izzivom življenja, na tak ali drugačen način, kos? Morda je trajalo dalj časa kot bi nam bilo pogodu, a zagotavljam vam, da z razlogom, ki ga bomo ali smo mnogo kasneje razumeli. Torej, če se sedajle počutimo ujete in ne vidimo smisla v zapletih, nemoči ali obupu, se zavedajmo, da smo še vedno tu in, da imamo možnost spremeniti sebe, situacijo, naš odnos… 
 

Veste, če smo vsaj malo delali na duhovni rasti v juliju, recimo, da smo se ubadali tudi z našo dušo, ki je večna. Reinkarnacija ali ne, nek smisel naša duša definitivno ima. Delujemo lahko najbolj kadar smo utelešeni. Zveni smiselno, kajne? Veste koliko duš bi si želelo biti utelešenih, pa niso? In morda bi se, vesele da so v telesu, z vso vnemo lotile izzivov, ki pa so nam posrkali veliko naše moči in se počutimo izčrpane. Ne bodimo nehvaležni, da smo živi in v prekrasni Sloveniji. Da, stanje ni rožnato, a prava lakota, pomanjkanje in trpljenje se nas niso dotaknili. Bodimo hvaležni, da smo tu in, da imamo možnost. Morda je le ne vidimo, ker smo preobremenjeni z racionalnim pogledom… uporabimo, no vendar domišljijo. Vedno je pot, samo morda je ne vidimo.

Čustvena zrelost je nekaj po čemer vsi hrepenimo. Ali delamo na tem? Tako kot vsako znanje, zrelost potrebuje naš predan trud. Na voljo imamo veliko dobrih knjig, ki so prevedene v slovenščino, predavanja, članki, delavnice, terapevti,….  Spodbujam vas, da se aktivno lotite čustvene rasti v mesecu avgustu. Delajte na sebi. Lahko je boleče, ampak namen je predelati vzorce, ozdraviti bolečino in živeti bolj svobodno.

Nihali bomo med občutkom pomembnosti, moči, dominiranja in občutkom ranljivosti, ki naj bi nakazovala šibkost. Dovolite mi, da vas prijazno spomnim, da ste človeško bitje, ki ima srce in bolečina/ljubezen itd. so ČUSTVA, ki dokazujejo, da niste kamen. 

Bodite ponosni na lastno senzibilnost in čutnost. Nikakor jih ne zatirajte. 

DeLo  Za  DuŠo:

Vprašajmo se: 

  • Kako bi v takem primeru ravnala čustveno stabilna/zrela oseba?
  • Soočimo se s strahovi, z bolečino, ki nas spremlja, s spomini….
  • Prevzemimo vajeti svojih dni v svoje roke – kako? 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

 

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: