Numerološki napovednik za December 2014

foto:splet

Namesto zaključka – nov pričetek.

Pred nami je čas ustvarjanja, oblikovanja & spreminjanja. Počasi se že občutijo tudi energije leta 2o15, ki nosijo bolj odločne vibracije števila 8.

Pomembno je, da smo tekom leta 2014 prepoznavali sebe. Leto pod vplivom števila 7 nas je učilo o nas samih, o naši esenci; osebnosti in spodbujalo nas je k učenju. Boleči trenutki, katerih smo bili deležni, spoznanja, Resnice (ki naj bi bolela?) so včasih potrebni za naše učenje in rast. Sprejmimo jih kot opozorilo Življenja in ne kot kazen ali prekletstvo… Ne tarnajmo, da smo bili izigrani, da nimamo sreče & podobno; kajti lahko bi se rodili nekaj stoletij nazaj kot suženj v Afriki, brez pravih možnosti izbire. A zgodovina dokazuje, da imamo vedno izbiro – sužnji so se borili za svojo svobodo in jo dosegli, v mnogo težjih okoliščinah kot je katerikoli naš današnji izziv; zato: ne obupujmo, ampak vedno znova iščimo nove poti.

Mesec december nas bo spodbujal k novim korakom. Urimo se  iskanju čim več možnosti, vadimo se v iskanju drugačnih načinov razmišljanja in reagiranja. Mi sami smo odgovorni za svoje ravnanje in prav nihče drug. Zato smo tudi sami odgovorni za lasten napredek, na vseh področjih; ne samo akademsko znanje, tudi čustvena zrelost, duhovna rast, obvladovanje stresa in podobno so pomembne plati življenja.

December nam bo pomagal pogledati na življenje na drugačen način. Sprejmimo morda nekoliko nenavadne poglede na življenje drugih in potegnimo iz te drugačnosti, kar je za nas pozitivno in uporabno.

Življenje je pot, po kateri hodimo. Vsak korak je drugačen. Stopinje, ki so težke, utrujene, boleče od trnja, so potrebne, da bi znali spoštovati in biti hvaležni za lahkotne korake in poskoke od veselja ter radosti. Želim vam, da bi bil vaš korak vedno plešoč, rahel in navihan. Izbirajte poti, ki nosijo mir, ki prinašajo nekaj dobrega za vse in, ki vas spremljajo na vaši poti in vam.

Nikoli ne pozabite, da najpomembnejša oseba in edini človek, ki lahko nekaj spremeni na tej poti, ste pravzaprav Vi.

DeLo  Za  DuŠo:

  • Aktivno in predano raziskujmo življenje in vse možnosti pred nami
  • Bodimo lahkotni v načinu razmišljanja… ne ”zateženi”
  • Smejte se !!

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: