NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za JaNuAr 2014 – mesec uravnovešanja

Prvi mesec leta 2o14 bo razburkan, ker smo še vedno pod vplivom števila 6 iz leta 2o13 in obenem števila 7, ki označuje leto 2o14. Težko bomo ohranili trezen pogled na vse kar se dogaja okoli nas in včasih se nam bo dozdevalo, da nam Življenje polzi izpod prstov.

Kontrola je potreba Ega. Je strah.
Predvsem pa je krč.

V tem letu se učimo pretočnosti. Življenje je energija. Vsak dan posebaj je nov in nepopisan. Tok Življenja je lahko izjemno sunkovit ali pa se zdi že nekoliko zamrl. Kadar želimo vse vedeti ta trenutek in kadar želimo imeti vajeti v svojih rokah, smo pravzaprav v krču. Nadvlada je lažen občutek moči.

Januar nas bo proti koncu meseca učil pravega pomena besede avtoriteta.
Kaj Vam osebno simbolizira pojem moč? V tem času, če bomo dovolj umirjeni, se bomo močneje zavedali lastnih sposobnosti in svoje vrednosti. Ne govorim o prevzetnosti, čeprav bo tudi ta kukala na plan.
Kdo smo in v čem smo močni?
Smo ponosni na sebe, da smo v nečem resnično briljantni?

Vsak izmed nas je unikat – in vsak izmed nas ima dobre in manj zaželjene plati. Vsak izmed nas je strokovnjak nečesa. Običajno sami sebe kritiziramo in se svojh vrlin niti ne zavedamo. Sedaj je čas, da se posvetimo kvaliteti. Ne hvalisajmo se, temveč svoje darove in talente uporabimo za nekaj dobrega.

Nestrpnost in potreba po odgovorih naj vas ne prevzameta. Odgovor nosite v sebi. Odločitev je vaša. Izbira je vaša. Torej, prevzemite pobudo. Odgovorni ste za sebe in delujte do sebe ljubeče ter do okolice pravično. To je najbolj pomembo vodilo meseca januarja, v katerem bomo nihali med srcem in glavo. Srce nosi odgovor kaj je cilj – glava riše pot do cilja.

DeLo  Za  DuŠo:

  • Katere cilje pozabljate, ker želite ustreči drugim?
  • Katere želje izničujete, ker niste sami sebi dovolj pomembni?
  • Vaši darovi… katere skrivate, ker ste (po vašem mnenju) preslabi?

Danes bodite VI pristni Vi… in jutri nova… En dan, samo en dan.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Želim Vam vse dobro na Vaši poti – predvsem naj bo mirno in za Vas osrečujoče.

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !