NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za JuLiJ 2014

Vztrajati = iskati nove načine
Mnogokrat se znajdemo na točki, ko nimamo več moči, ali so stvari že izgubile svoj žar, pomen itd.

Beseda ''vztrajati'' ne pomeni obsedeti na isti točki in čakati, ponavljajoč vedno isto. Nikakor. 
Preprosto pomeni, da naj se ne vdamo v Usodo. In naj ne čakamo na Usodo, da nam kar podari vse, česar si želimo. Usoda tako lahko postane lep izgovor za lastno neaktivnost ali bolj preposto rečeno, lenobo ter neodgovornost.

Julij nam bo podal izzive na področju osebnostne rasti.
Zaupanje. Spoštovanje. Integriteta. Korektnost. Vera. Prepričanje. Strah.

Naučimo se konstruktivnega pogovora sami s seboj. Prosim. Zavedajmo se, da smo edino mi svoj sopotnik preko celotnega življenja, ki bo trajalo kakih 70, 80, 90 let.. Človeško telo naj bi bilo sposobno doživeti preko 300 let – naš način življenja je tisti, ki krati doseganje te starosti. Kaj ne bi bilo bolj prijetno, kvalitetno in izpolnjeno, če bi sebe resnično poznali, se vsak dan znova spoznavali in ravnali s seboj ljubeče ter spoštljivo?

Julija se posvetimo duhovni plati življenja.

Vsa področja so pomembna. Tako fizično (zdravje, počutje), kot čusteno, duhovno…. ne zanemarimo enega področja zaradi drugega… to bi pomenilo, da moramo biti revni, če smo duhovno napredni in vsi (upam) vemo, da je to bedarija. To bi pomenilo, da moramo biti morda prehlajeni, kadar smo zelo zaljubljeni, pa ravno takrat nam vse v življenju teče kot po maslu… Bodimo zaljubljeni v Življenje; in v osebo, ki jo oblikujemo = sebe vsak trenutek.

Zaupanje ni podarjeno.
Zaupanje gradimo. Znotraj odnosa in znotraj sebe. Glede na to, da prebirate te vrstice, ste živi in želite nekaj več od življenja. Torej, si drznim trditi, da ste bili vedno kos vsemu, kar se je postavilo pred vas. Morda s solzami, morda je trajalo nekaj časa; ampak bili ste kos vsemu. Iz tega zavedanja črpajte moč. Predvsem pa zaupajte sami vase. Vse se bo, tako ali drugače, uredilo. Če ne takoj sedaj, pa kasneje. Zaupajmo, da se resnično vse dogaja z nekim namenom, ki pa ni naša nesreča ali propad, temveč ravno obratno: naša izpolnitev in mir.

DELO ZA DUŠO:

  • Kaj zbuja zaupanje v vas? Ne drugih, v vas?
  • Pomemben mesec za učenje, izkoristite ga
  • Krepite občutek lastne vrednosti
     

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

 

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !