numerologija jun m

Numerološki napovednik za JuNiJ 2014

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Prevzeti odgovornost = ne obupujmo, ne jadikujmo, ampak DELUJMO.

Junij bo delaven mesec, ko bomo tako ali drugače zavihali rokave in delali. Delo krepi človeka, kajne? No, čeprav se morda doživljamo vpete v okove potrošniškega sveta, se zavedajmo, da se nismo rodili nekaj stoletij nazaj kot sužnji. Oni niso imeli izbiro. Ali pač?  Borili so se in tudi dosegli svobodo. Vedno imamo možnost nekaj ukreniti v zvezi z vsem, kar nas moti ali nam navidez onemogoča rast, razvoj svobodo in srečo. 
 
Torej, junija se pripravimo na nekaj več obveznosti. Maja smo bili (upam) več na svežem zraku in delali smo na svoji domišljiji. Sedaj pa imamo priložnost uporabiti svojo domiselnost, da bi si olajšali delo & ga obenem opravili na bolj zviren, tudi kvaliteten način. 
 
Junij nas bo opozarjal na lastno odgovornost za svoja dejanja in misli. Misli so energija. Karma ni grožnja, delovala pa bo zelo hitro v tem času. 

Zavedajmo se lastnega učinka na vse, kar prejmemo v svoje življenje. Na nekem nivoju resoniramo s prav vsako izkušnjo. Bodimo hvaležni. Pa čeprav se nam to morda sprva zdi absurdno, bom rekla takole: kaj ni lepše čustvo ''hvaležnost'' kot jeza, strah, zagrenjenost? Čustvo občutimo mi in potrudimo se biti pozitivno naravnani. Kajti, grenimo le svojo lastno izkušnjo. Naše dojemanje. Dogodek je tak kot je. Naj gre za potres, odpoved, bolezen sorodnika, našo poškodbo itd itd. Naša reakcija določa kako se ga bomo lotili. Četudi je težko, se potrudimo umiriti in naravnati na pozitivo… Le sami sebe bomo zagrenili. Ko pa se postavimo v vsaj zlagan občutek hvaležnosti in porečemo: ''Hvala, nekaj dobrega se skriva v vsem tem, daj, poišči kaj je to, me prav zanima'', premaknemo točko iz negative v pozitivo in odpremo vrata soncu, namesto da dodajamo dež.
 
Pozorni bodimo na materialno raven, torej naše telo, okolje in otipljiva področja življenja: zdravje, občutek varnosti. Strah bo močneje prisoten v tem času. Naj bo le to – prisoten. Ne dajmo mu pomena. Strah ima velike oči in znotraj je votel. Naj bo tam nekje ob strani 
 
Delajmo na zaupanju vase. Mesec julij, ki prihaja, nas bo preiskušal ravno na teh področjih. Ali zaupamo vase, v Življenje, v višji namen … 
  
DeLo  Za  DuŠo:
 
  • Bodimo aktivni, tudi kadar rezultati niso takojšnji.
  •  
  • Vztrajajmo dalj kot bi sicer.
  •  
  • Iskren pogovor s seboj: clji & želje: česa Vas je strah? 
  •  
  • Storite korak naprej.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]Numerološki napovednik za JuNiJ 2014 7

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem