NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za mAj 2014

Ustvarjajmo Lepo življenje.

Mesec maj bo deloval pod močnimi vplivi števila 3, ki bodo v nas znova prebujali otroško nedolžnost in pa igrivost.

Sonček kuka izza oblakov, v nas pa navihanost postaja vse močnejša. Prebudimo se. Poglejmo okoli sebe. Svet ni grožnja, ni zaroten proti nam in ni slab. Življenje je darilo. Veste koliko duš bi si želelo biti utelešenih v tem hipu, pa niso? Pustimo duhovni aspekt, poglejte okoli sebe … razmere v svetu so vse prej kot prijetne…lakota, vojne, vse več brezdomstva – ne, dragi moji, razmere v Sloveniji niso slabe. Niso rožnate, ampak marsikje drugje nimajo možnosti preživetja in so dobesedno na cesti. Sprašujem se – kaka družba smo, da mirno hodimo mimo oseb, ki v mrazu spijo na betonu. Slovenija je raj; dovolite, da delim z vami povsem drugačen pogled na brezdomstvo, revščino po pol leta življenja v Španiji. Slovenija je kar ok. Imamo možnost. Torej, dragi moji, bodimo hvaležni in iščimo DOBRO v vsakem trenutku, situaciji in stanju. Postavimo + namesto -.

Torej, uporabimo domišljijo v pozitivno smer. Sami smo odgovorni za naš miselni proces v glavi. Naj bo obrnjen v pozitivno smer. 

Pred leti je postal zelo aktualen Feng shui, ki razlaga odnos med elementi voda, les, ogenj, zemlja in kovina kot destruktiven ali konstruktiven. Voda napaja les, a les vodo izčrpava. Zato, če želimo krepiti vodo, mora biti les šibek. Torej – naše misli nas krepijo ali pa nam mečejo polena pod noge. IZBIRA je naša. Prav vsako našo misel lahko spremenimo in jo  nadomestimo z drugačno. Potreben je trud, res je. A uspeh je zagotovljen. 

V mesecu maju pojdimo v naravo, objemimo drevo, prisluhnimo sebi v tišini gozda, ki poje v svoji lastni melodiji. Smejmo se soncu in smejmo se sebi. Odločimo se, da je v našem svetu vse dobro. Pritrdimo si, da smo mi dobri in super taki kot smo, a seveda delamo na sebi še naprej. 

Užijmo trenutek.
Obstojmo. In začutimo…sebe, svoje telo, dihanja občutke, okolico… 
Ne pozabimo, da smo tukaj in sedaj. Vse, kar resnično občutimo je samo tale trenutek. Prerežimo bolečino iz preteklosti. Veselimo se dneva, ki prihaja jutri. A ne izgubljajmo današnjega dneva s skrbmi in hitrico. 

DeLo  Za  DuŠo:

  • Večkrat na dan se osredotočite na doživljanje trenutka 
  • Preberite knjigo / udeležite se delavnice o komunikaciji 
  • Izlet v naravo z dobro knjigo 
  • Gibajte se na svežem zraku

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !