NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za MaReC 2014 – Obdobje novih začetkov

Vpliv števila 3, kot tretjega meseca, nas bo spodbujal k ustvarjalnosti in navihanosti. Počasi se bomo prebujali iz zimske lenobnosti, čeprav si vseeno kako popoldne ali večer vzemimo za sebe, si ga olepšajmo s svečko, glasbo, čokolado; dobro knjigo ali filmom…   torej, razvajajmo se.

Kreativnost je pravzaprav inspiracija – navdih pa lahko dobimo kjerkoli. Mimobežna misel v naši glavi; stavek v pesmi, ki jo slišimo, ko hodimo po ulici; nemara prizor v filmu, delček stavka v pogovoru … je preblisk. In spodbuja nas naprej, kliče nas k novemu. Ustvarjajmo. Naše življenje oblikujemo mi sami.  Ustvarimo najlepše mavrice – ker zmoremo.

Energija meseca marca nas bo spodbujala k eksperimentiranju. 
Igrajmo se. Poskusimo. Nasmejmo se ob svoji morebitni nespretnosti in UŽIVAJMO v samem procesu… pomembno je doživeti. Ni pomembna ''slika doživetja za na Facebook ali Twitter''. Občutimo. Doživimo. Izkusimo. Bodimo 4 leta star otrok, velikih oči ter navdušenja     zdaj 

Marec bo mesec novitet, zato vas spodbujam, da si širite obzorja… iščite, raziskujte in predvsem, v tem mesecu bodite pogumni. Energija meseca podpira korak naprej, nove začetke in pogumne odločitve. Obenem krepi našo samozavest in samostojnost. Ne bojte se končati odnosa. Naj vas ne bo strah sami pričeti in biti neodvisni….v slogi je moč ni tema tega meseca. Tokrat so odločitve, izbire in dejanja na vas samih. Korajžno. 

Ker smo človečki radovedna bitja, bodimo v tem času še posebno odprti tudi takim vedam ali podatkom, ki se zdijo nekoliko preveč ''divji'' ali celo neverjetni. Verjemite, da če bi vam osebno, nekdo razlagal dovolj let nazaj, kako se bomo preko zložljivih škatelj pogovarjali z osebami, ki živijo na drugih kontinentih, pošiljali slike in še kaj; verjetno ne bi verjeli. 

Torej – meje in kakršnekoli omejitve, dvomi, odpor, strah, negotovost ali celo lenoba naj nas ne spremljajo v tem mesecu. Bodimo otrok, ki verjame v pravljice in lovi mavrico. Dovolj bo še časa za resnost in delo. 

Carpe diem

DeLo  Za  DuŠo:

  • Kake so vaše otroške sanje? Uresničite jih. 
  • Kako izražate svojo ustvarjalnost? Sebe?
  • Kaj vas vedno spravi v smeh & dobro voljo? 
  • S čim boste eksperimenitirali danes? Vprašanje za dobro jutro vsakega dneva 

Dnevna numerološka vodila lahko vsako jutro brezplačno prejmete na svoj email naslov in pričnete dan s prav posebnim napotkom. Svoj email posredujte na: lili.sorum@gmail.com

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !