NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za November 2014

Intuicija je naša najboljša prijateljica. Jo upoštevamo?

November bo spominjal na mesec februar, kajti razum in čustva se bodo kresala. A tokrat ne preko odnosov, temveč preko doživljanja nas samih. Torej, naš duhovni jaz se bo ”prerekal” z našim Egom. Energija *jaz jaz* bo seveda v nasprotju z duhovnimi načeli in najvišjim dobrim za vsa živa bitja. Saj poznamo izrek: ”za moje najvišje božansko dobro”. V tem času se bomo učili delovati v najvišje božansko dobro vseh vpletenih, ne le nas. Zavedajmo se, da smo povezani; da smo del Enosti, Celovitosti.

No, del celovitosti je tako belo kot črno, tako tisto, kar dojemamo kot dobro, kot tudi tisto, kar dojemamo kot slabo. Umetnost je stopati po srednji poti, učiti se tako z ene kot z druge strani. Ni bele brez črne, mi sami pa ustvarjamo celotni barvni spekter vmes.  To je naloga čustev.

Čustva obarvajo prav vsako dojemanje…opredelijo ga kot + ali –

Čustva so rezultat naših pričakovanj, prepričanj, ki pa so le skupek misli. Če nekaj dojemamo kot slabo, napačno ali krivično, nas boli. Poglejmo kako zelo so si različne navade, norme po svetu; kako zelo različni načini dojemanja življenja…torej? Zakaj muslimanska ženska ni ljubosumna, ampak sprejme drugo ženo kot normalno? Itd itd itd – primerov je ogromno, veliko preveč, da bi jih naštevali. Torej, prevetrimo svoja lastna pričakovanja in jih ne postavljajmo na oltar naših mislih.

Kaj pričakujemo? In zakaj? S kako pravico? Smo trmasti? Razmislimo.

Ego. Tudi Ego se bo oglasil. Želel si bo imeti prav. Tudi potreba po soju žarometov bo sem ter tja močnejša. Nasprotja se privlačijo pravijo. Kaj vas konkretno privlači na nasprotju vas samih? Bi si želeli biti bolj ne-vi? Imate željo biti nasprotni sebi? V kakem pogledu, situaciji, … ?

Življenje je pot, je energija & čudovita izkušnja. Je mavrica vseh barvnih odtenkov. Prava čarovnija je znati občutiti vsak trenutek & odtenek.

DeLo  Za  DuŠo:
– Poznamo sami sebe dovolj, da bi vedeli kdo/kaj nismo?
– Kot del celote/Enosti, smo vse…črno in belo in sivo in mavrično…. Prepoznajte vse dele sebe!
– Kaj bi si želeli o sebi spremeniti? Kako boste to dosegli?

foto: freedigitalphotos.net

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !