Numerološki napovednik za Oktober 2014

Prerežimo vezi, ki nas omejujejo in bodimo odločni.

Pred nami je čas delovanja. Odločnosti. Moči. Novih začetkov. Poguma. Da, čas za nas je tu, kako ga boste izkoristili?

Kako lahko energijo Vesolja, ki vas podpira v korakih naprej kar najbolj izkoristite? Veste kaj je vaše poslanstvo, namen, cilj in želja? Kake so vaše sanje? Kaj si želite doseči v življenju? Ste definirali kdo ste in kam želite? Kdaj je bil ”zadnji datum popravkov”? Vsi se spreminjamo in z nami naše želje in nameni. Omenimo še, da se v hitrem tempu življenja kaj hitro lahko zgodi, da na kake sanje pozabimo, jih prelagamo in vedno znova označujemo kot ”za sedaj, /nepomembno…” Torej, kdaj?

Kadar nam samim naše sanje niso dovolj pomembne, da bi jih vsaj definirali in o njih razmišljali – kaj mislite, se bodo uresničile?

Pomislimo za hip… če ne vemo točno česa si želimo, kako bomo to prepoznali? Če nikoli niste jedli polente, jo lahko z zajemalkami nosijo za vami, pa vas ne bo ganilo.  Bodimo dosledni.  Bodimo do sebe vestni. 🙂

Število 10 je karmično in označuje prerez; konec negativne Karme in nov pričetek. Morali bi se počutiti lažje, lahkotnejše in v letu 2o14 predvsem bolj odprte glave in uma – sprejmimo drugačnost kot enost; vsi smo si med seboj različni tako ali drugače. Dokler oseba deluje na osnovi Ljubezni in spoštovanja ni pomembna barva kože, količina denarja na bančnem računu, spolna usmerjenost in podobno….

V mesecu oktobru odprimo meje svojega uma in dovolimo svežim idejam, zamislim, da se  izrazijo. Ničesar nam ni potrebno sprejeti. Veste, vsako stvar je morda prav poskusiti. Spomnimo se na mesec februar, ko sem vas spodbujala, da se čim večkrat na dan vprašajte, ”Kaj pa jaz mislim?”. Sedaj poskusite razmišljati na drugačen način, učite se novih, zanimivih veščin, berite knjige in poskušajte. Če vam ni všeč, boste pač vedeli, da to ni za vas in to je to. Kot na primer pri hrani…ki jo piknemo s krožnika osebe, ki sedi poleg nas v restavraciji. Poskusimo. Ne bodimo no zaplankani zapečkarji, ki bomo celo življenje jedli le jabolka, ki nam padejo na glavo namesto, da bi vsaj poskusili tudi pomarančo, papajo in podobno. Saj ne vemo ali nam je nekaj všeč ali ne, če ne poskusimo. In to nikakor ne velja samo za hrano.   Dajmo, bodimo Radovedni Taček. 🙂

DeLo  Za  DuŠo:

  • Čemu se najbolj upirate? Zakaj? …m?
  • Predvsem se posvetite zadevam, katerim se upirate. Ne glede ‘zakaj ne’.
  • Spomnite se tekom dneva DIHATI.

foto: desktopaper.com

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: