NuMeRoLoŠKi MeSečNiki

Numerološki napovednik za SepTemBer 2014

Razum bo v nasprotju s čustvi.

Obeta se nam čas boja med razumom in občutki; glava in srce ne bosta uravnotežena, zato bomo bolj nestrpni in nepotrpežljivi. Razumimo, da tako kot smo razdraženi mi, so tudi drugi in bodimo potrpežljivi.

Število 7 (leto) in 9 (mesec) se velikokrat zdita v nasprotju, čudovito pa delujeta z roko v roki na sledečem področju: zdravljenje.

Število 7 označuje klasično medicino, ki je spoštovanja vredna. No, današnje stanje farmacije in dejanskega znanja medicine, sta dva različna pojma. Število 9 simbolizira zdravljenje na čustveni ravni, zdravljenje z energijo, s svetlobo in z Ljubeznijo.

Vsako zdravljenje ali rast mora biti celostno. Ne moremo se naučiti denimo smučati samo tako, da znamo obuti pancarje… moramo se zadeve lotiti celostno.Torej, septembra se lotevajmo svojega osebnostnega razvoja, čustvene in fizične rasti. Sebe kot celostnega bitja. Kar pomeni, da razvajajmo dušo in telo in um. Ne zanemarjajmo svojih sivih celic.

In…ne zanemarjajmo čustev. Mnogokrat v življenju si preprosto rečemo, pač bom moral/a preboleti, minilo bo itd… Kadar je to IZBIRA, je pač naša odločitev. Kadar pa je dejansko BEG pred čustvi in odgovornostjo, ki bi jih določena dejanja prinesla, pa se odrekamo moči, ki jo imamo.

Naučimo se biti v svoji Resnici, svojem bistvu in Luči.

Marsikatero energetsko zdravljenje opiše steber luči – bodimo v svojem stebru, iskreni in sebi všeč – saj veste, tisto vprašanje:

”če bi bili danes otrok, ki ste nekoč bili, bi si bili všeč?”

Kadar sta razum in srce ”na bojnem polju” je potrebno paziti na svoje fizično zdravje. Bodite previdni, kajti v tem času je več možnosti poškodb, katerim bi se lahko izognili. Ogibajte se ekstremnih športov in tudi ekstremnih situacij. Zavestno se umirjajte in umirjajte energijo v okolici. Saj ni potrebno prilivati na ogenj, kajne? Tudi, če imate vi prav 🙂

DeLo  Za  DuŠo:

  • Bodimo aktivni, tudi kadar rezultati niso takojšnji.
  • Vztrajajmo dalj kot bi sicer.
  • Kaj Vi mislite?  In kaj Vi čutite?

 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !