Išči
Generic filters
numerologija
foto:pixabay.com

Numerološko sporočilo 1.6.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Dovolite vprašanje: ali vi sami sebe jemljete resno?Če pričakujemo, da naj bi nas drugi upoštevali, moramo najprej sami resno misliti kar govorimo.Število 16 se v današnjem datumu ponovi zato prinaša izzive, povezane s samozaupanjem. Koliko teže imajo vaše besede? So prazne, ali imajo veljavo? Kolikokrat nekaj rečete zgolj zato, da ugodite drugi osebi ali, da imate mir? Bi dejali, da ste mož besede?Naj bo današnji dan namenjen učenju bolj jasne, razločne ter predvsem 100% iskrene komunikacije.Število 16/7 označuje tudi laž, prevare in zakrivanje podatkov. Seveda opazujmo tudi ali mi zaupamo drugim, ali projeciramo (lastne) dvome na njih.Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu. Zapisano dnevno vodilo je kombinacija: – numerološke razlage zapisa datuma – kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano – kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva – seštevek datuma Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem