NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numerološko sporočilo 19.2.2016 – Ego

In še zadnji dan gospe Karme v februarju.

Število 19 označuje, uganili ste, Ego. Torej, vsi ga imamo in s tem ni nič narobe. Včasih ga le uporabljati ne znamo, zato se kaj hitro lahko zgodi, da nas v svoje kremplje zagrabi.

Danes ne oprezajmo za tujimi napakami, temveč opazujemo sebe in svoje morebitne napade Ega. Kaj nam ni pogodu? Godrnjamo, jamramo, kritiziramo, dvomimo, se jezimo, nam poka po šivih itd ? Morda pa sebe zatiramo in znotraj sebe kuhamo mulo, a navzven se smejimo. Odtenki Ega so nešteti. Mi pa smo pametnejši in bolj pretkani od njega.

Bodimo opazovalci Ega in nato ga ujemimo v vajeti svojih rok.

Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.
Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:

– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma
Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !