Numerološko sporočilo 19.2.2016 – Ego

foto:splet

In še zadnji dan gospe Karme v februarju.

Število 19 označuje, uganili ste, Ego. Torej, vsi ga imamo in s tem ni nič narobe. Včasih ga le uporabljati ne znamo, zato se kaj hitro lahko zgodi, da nas v svoje kremplje zagrabi.

Danes ne oprezajmo za tujimi napakami, temveč opazujemo sebe in svoje morebitne napade Ega. Kaj nam ni pogodu? Godrnjamo, jamramo, kritiziramo, dvomimo, se jezimo, nam poka po šivih itd ? Morda pa sebe zatiramo in znotraj sebe kuhamo mulo, a navzven se smejimo. Odtenki Ega so nešteti. Mi pa smo pametnejši in bolj pretkani od njega.

Bodimo opazovalci Ega in nato ga ujemimo v vajeti svojih rok.

Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.
Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:

– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma
Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: