Išči
Generic filters
numeroloska
foto:splet

Numerološko sporočilo 23.6.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Nesporazum. Se zgodi. Ni konec sveta.Včasih se zdi, da govorimo različne jezike in verjetno jih res.Pomagajmo si s plastičnimi, zelo jasnimi primeri. Ne naslanjajmo se na besede, ki imajo več pomenov. Prav vsaka beseda lahko meni pomeni nekaj drugega kot vam. Besede dopolnimo z vonjem, barvo, risbo – primerom. Potrudimo se izražati na način, ki je razumljiv tudi otroku.Da, tudi, če govorite z odraslo osebo.Mnogo odraslih je pravzaprav na ravni nezrelega otroka, ko govorimo o čustveni zrelosti. Tudi sami, kadar smo pod močnim stresom, smo težko zreli, kajne?

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem