Numerološko sporočilo 28.1.2016 – Komunikacija

foto:pixabay.com

Bodimo trdni v komunikaciji.

Počasi prehajamo v mesec februar, ki bo simboliziral ravno pretok energije in povezovanje, torej kar pripravimo se nanj. Postavimo svoje meje in jih vzdržujmo. Zavedajmo se zelo natančno kaj je in kaj ni sprejemljivo. Mi smo tisti, ki moramo to vedeti, ne druga oseba ugibati.

Razlikujmo vzdrževanje meje in vsiljevanje le-te.

Danes bomo lažje sklepali dogovore in kompromise. Lažje bomo ubrali srednjo pot, zato izkoristimo dan tudi za tiste situacije, ki potrebujejo umirjanje ali nov začetek – oboje je možno danes.

Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma
Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: