Numerološko sporočilo 3.2.2016 – Sproščen dan

foto:Lena Dolch, pixabay

Po dnevu, ki je bil izrazito uperjen v našo notranjost, pa se nam danes obeta dan, ki bo mnogo bolj sproščen. Hrepeneli bomo po malo več časa za sebe in seveda, po več zabavnih trenutkih.

No, pa si jih privoščimo.

Takoj zjutraj se že odločite, da bo danes dober dan in ne glede na to, kako natrpan urnik imate, takoj sedajle mu dodajte nekaj zabavnega. Ne komplicirajte. Včasih je kavica s pravimi osebami, s katerimi se od srca nasmejimo, več kot dovolj, da si dan res lepo popestrimo. Morda pa lahko uidete prej z delovnega mesta, si privoščite masažo, greste v kino, na sprehod itd.

Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.
Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:

– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma
Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: