Numerološko sporočilo za 11.11.2015

foto:splet

Težko pričakovani 11.11.

Število 11 je Mojstrsko število in nosi s seboj izzive ekstremov. Danes je pred nami dan, ko ne dovolimo toku okoli nas, da določa naše počutje, temveč se poglobimo vase. Prisluhnimo intuiciji, prisluhnimo sebi.

Spomnimo se otroštva. Spomnimo se dogodkov, ko so se nam odrasli smejali, češ kakšno domišljijo pa ima ta otrok, medtem ko je pravzaprav govorila naša duša.

Letošnje leto nam pomaga postaviti stvari na svoje mesto, preko ekstremov. Ne pozabimo, da smo v letu nihanja, v letu pretiravanja – v težkem letu. Ohranjajmo vibracijo Ljubezni, strpnosti in sprejemanja. Ohranjajmo visoko vibracijo.

Tokrat nas preskuša življenje in verjemite, Življenje bo na koncu naredilo red… narava vedno uravnovesi energijo.

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: