Numerološko sporočilo za 12.11.2015

foto:Christine Sponchia ,pixabay

Močne energije so še vedno z nami, zato se lahko sproži strah in občutek utrujenosti. Ne bodimo noj, ne silimo z glavo v zemljo.

Dvignimo glavo, in si recimo: “Želim živeti tako, da lahko vsaki osebi pogledam v oči.” In nato si odpustite vse tiste izbire, besede ali dejanja zaradi katerih bi težko komu – ali sebi – pogledali v oči.

Določene situacije potrebujemo, da prejmemo ogledalo nas samih. Včasih smo naravnost šokirani nad tem česa smo zmožni. In včasih, samo včasih, gre res zato, da preko takih dogodkov pravzaprav spoznavamo tiste plati sebe, ki jih sicer ne bi mogli zaznati.

Danes prisluhnite kaj vam ljudje želijo sporočiti o vas.

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: