Numerološko sporočilo za 15.12.2015

Numerološko sporočilo za 15.12.2015

Število 15 nam ne prinaša Karme, ampak današnji datum nam daje krila. Odpirajo se razsežnosti, ki se lahko odražajo kot potreba po neomejenosti, svobodi ali spremembi. Zelo verjetno je, da se bodo tisti, ki zanemarjajo svojo osebno rast danes počutili ujete ali utesnjene v svojem telesu ali življenju.

Pomembno je, da sprostimo energijo.

Ne oklepajte se ničesar danes. Spustite. Kar ne pomeni, da nimate resnih namenov – samo spuščate potrebo po tem, da bi vedeli kako se bo določena situacija, ki vas skrbi zaključila.


Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES.
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:

– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem