Išči
Generic filters
numerologija
foto:Katrin Baustmann,pixabay

Numerološko sporočilo za 19.12.2015

Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Še zadnji Karmični dan v mesecu decembru je tu.

Število 19 simbolizira Ego in izzive arogance, dominance, ošabnosti, potrebe po imeti prav in nadrejen. Bi karkoli od tega prepoznali pri sebi? Seveda je to mnogo lažje opaziti pri drugih osebah, za katere smo mnenja, da so prepotentne.Kot zanimivost: število 19 je karmični dolg, značilen za osebe, ki so okusile nek način moči, naj gre preko slave, politike ali vodilnega položaja ter jo izrabljajo za spolne in drugačne užitke. Menijo, da imajo prav in, da so prijazni ter milostni, da se ubadajo z običajnimi smrtniki, ali osebami, ki so po njihovem mnenju pod njihovim nivojem. Ne pozabimo, da govorimo o prejšnjih življenjih – če ste rojeni na ta dan, se ozrite po ogledalu, ki vam ga okolica nastavlja; morda pa niso vaši sogovorniki problem?
Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.Zapisano dnevno vodilo je kombinacija: – numerološke razlage zapisa datuma – kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano – kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva – seštevek datumaVsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 23. 4. 2021

Numerološka napoved 23. 4. 2021

Numerološka napoved 22. 4. 2021

Numerološka napoved 22. 4. 2021

Numerološka napoved 21. 4. 2021

Numerološka napoved 21. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. - 25. 4. 2021

Video numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem