Numerološko sporočilo za 2.11.2015

foto:pixabay.com

Vprašajmo se ali nemara preko prizme preteklih izkušenj doživljamo trenutne odnose? Ali je možno, da se prehitro počutimo kritizirane, napadane, kregane? Danes obstaja možnost, da si bomo po svoje razlagali besede druge osebe in seveda, povsem verjetno je, da bodo tudi naše besede narobe sprejete.

Bodimo jasni v komunikaciji. Izbirajmo kratke stavke in razločne besede. Pridevnik zanimivo lahko nekomu pomeni pozitivno besedo, nekomu pa se zdi, da se skriva za njo graja. Danes pazimo s kakšno energijo izgovarjamo besede. Ljudje si bodo zapomnili občutek, ne besede.

Torej, danes potrpežljivo.

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: