Numerološko sporočilo za 24.11.2015

foto:pixabay.com

Danes je nekoliko bolj počasen dan, ki simbolizira naše fizično telo. Pijmo več vode, poskrbimo za potreben spanec. Jutri je polna Luna, ki strološko označuje vrhunec, zato si danes vzemimo čas za čiščenje.

Dan pred polno Luna naj bo namenjen čiščenju energije – tako nas kot prostora, naših kristalov itd., temeljito prezračimo, skrbno posesajmo / pomijmo po tleh, položimo kristale na okensko polico zvečer….

Več: TUKAJ

Ne pričakujmo večjih čudežev danes, a zavedajmo se, da se premiki dogajajo predvsem na nezavedni in podzavestni ravni danes.


Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES.
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: