Numerološko sporočilo za 3.11.2015

foto:pixabay.com

Bodimo pozorni na zamisli, ki se nam bodo utrnile tekom dneva. Možni so uvidi in prebliski. Na delu je domišljija, ki bi se lahko zdela kot intuitivno globok preblisk. Bodimo pozorni, da ne nasedemo vsaki misli, ki švigne mimo, saj ni prav vsaka tudi res preroška.

Če ta misel ponuja občutek pomirjenosti, ji sledimo. Če zbuja dvom, pomisleke, strah in nosi težek občutek znotraj nas, nam nagaja domišljija. Če smo pretirano radostni ob tej misli, obstaja velika verjetnost, da gre znova za domišljijo.

Domišljija deluje lahko v pozitivno ali negativno smer, torej, lahko prinese občutek strahu ali pa se zdi, da gledamo skozi rožnata očala.

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: