Numerološko sporočilo za 5.11.2015

Numerološko sporočilo za 5.11.2015

V Življenju v resnici stremimo za ravnovesjem. Narava zna sama uravnovešati. Harmonija je pravzaprav uravnotežena energija. Mnogi vzhodnjaški nauki nas spodbujajo, da izbiramo srednjo pot. Vse starodavne modrosti govorijo o notranjem miru, ki ga občutimo, ko smo pravzaprav, uravnovešeni.

Zato, včeraj smo se spraševali ali smo zataknjeni in se ne premaknemo naprej, ko bi bilo to dobrodejno.

Seštevek današnjega datuma je 4, ki simbolizira prizemljitev, korenine. Ker se datum prične s številom 5, nam ponuja vprašanje, ki popolno uravnoveša včerajšnje: ali bežimo stran?

Se zgodi, da prenaglo vržemo puško v koruzo?
Je možno, da smo odnehali, ker nam je bilo neprijetno?

Svoboda ni isto kot ignoriranje problemov.

Vsi poznamo osebe, katerim se nič ne sme reči, saj so takoj užaljene in prenehajo komunicirati z nami. Ozrimo se v sebe, kdaj se zgodi, da podobno odreagiramo?

Česa se otepamo?

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem