Numerološko sporočilo za 6.11.2015

foto:pixabay.com

Tekom meseca novembra se pogovarjamo o dvigu naše vibracije. Število 11 je namreč Mojstrsko število, ki simbolizira duhovne resnice in modrosti.

Vedno se prične z lekcijami Ljubezni do sebe.

Današnji dan nas bo prijazno opozoril, da imam pravico zaključiti odnos, ki do nas ni spoštljiv ali ljubeč. In veš kaj, če je slučajno tvoj odnos do tebe samih na kakršenkoli način nespoštljiv, jezen, kritizirajoč ali pa neljubeč, nepotrpežljiv, je danes super dan, da si odpustiš vse, kar meniš, da moraš biti.

”Odpuščam si, da nisem vse, kar menim, da moram biti.”

”Odpuščam si, da nisem popolna slika pričakovanj moje okolice in mojih lastnih projekcij. Zavedam se lastne popolnosti. ”

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: