Numerološko sporočilo za 8.11.2015

Obilje je stanje zavesti.

Poznamo ljudi, ki jim pravzaprav ničesar ne primanjkuje, a vseeno se vedno pehajo za še več. Lahko govorimo o perfekcionizmu, ali pa priznamo, da gre lahko tudi za občutek manjvrednosti. Presenečeni bi bili koliko uspešnih ljudi vodi ravno potreba po dokazovanju, ker se počutijo manjvredne. V svoji notranjosti niso tako samozavestni kot bi želeli, da mi menimo o njih.

Kaj pa vi?

Kaj je ”razlog iz ozadja” vaših odločitev? Kaj je tisto, kar tehtnico premakne?

Poleg razloga je pomembno tudi opazovati lasten razvoj. Marsičesa se naučimo, sebe okrepimo, pa tega ne opazimo. Zato rada rečem naj se primerjamo z osebo, ki smo bili leto ali 3 nazaj. Danes se pohvalimo za vsak napredek.

Primerjajmo se samo sami s seboj in z nikomer drugim.

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: