Numerološko sporočilo za 9.11.2015

V današnjem dnevu se bo zdelo, da se menjavata konec in začetek, smrt in rojstvo, žetev in sejanje. Kot bi bil na glavo obrnjen dan. Hiše ne pričnemo graditi pri strehi, kajne?

Zadeve je potrebno določene dokončati, preden gremo na nove.

Torej, danes je dan, ko najprej dokončajmo vse, kar prelagamo in nato se lotimo novega, mamljivega. Ne pozabimo vmes sebe pohvaliti za dobro delo. In veste kaj, pohvalit tudi osebe okoli vas, za katere ste opazili, da so na sebi veliko delali. Ko to nekdo opazi in nas pohvali, je dragocena motivacija za naprej.

Vsak dan je enkraten in neponovljiv. Samo danes je DANES. 
Numerologija je starodavna veda o številih, ki v sebi nosi mogočne skrivnosti. Vsak datum v sebi nosi vibracijo leta, meseca in dneva. Zato je vsak datum posebej opis energije, ki se pretaka v danemu dnevu.

Zapisano dnevno vodilo je kombinacija:
– numerološke razlage zapisa datuma
– kombinacija: vpliva leta, meseca in dneva kot zapisano
– kombinacija numerološke vsote leta – meseca – dneva
– seštevek datuma 

Vsak dan je dragocen. Tako kot si dragocen/a TI.

Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: