Numeroskop 1.6. – 7.6.2015

Numeroskop 1.6. – 7.6.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Vse poti so odprte. Kaj pa zdaj?

Lekcije 23. tedna:
Ali nas možnost izbire bega? Se lahko zgodi, da ko okusimo svobodo, nas to prevzame in prestraši? Kako se počutimo, ko je vse dosegljivo, možno in izvedljivo?

Energija se bo počasi pričela hitreje premikati v zaželeni smeri. Počutili se bomo manj obremenjene in lahkotnejše. Tegobe kot so glavoboli, slaba volja, utrujenost, bodo pojenjale. Pomembno je, da nismo mi tisti, ki blokiramo pretok te energije. Nov, svež val možnosti je pred vami. Kako ga boste izkoristili?

Zavedajmo se, da imamo vajeti svojega življenja vedno mi v rokah in nihče drug. Ne glede na okoliščine, smo mi tisti, ki bomo obupali ali se borili. In, ko imamo na voljo več možnosti; je naša izbira ali jih bomo izkoristili ali nam bodo spolzele med prsti.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Močna čustva vas bodo prevevala. Možno je, da ne boste trezno razmišljali zato se ne odločajte na podlagi trenutnega vzgiba. Prespite in se umirite, preden nekaj storite. V tem tednu je možno, da boste izrekli besede, ki jih boste kasneje obžalovali.

Število življenjske poti 2
Veste, vsak izmed nas ima svoj način razmišljanja, svojo preteklost, vrednote n še kup drugih dejavnikov, ki vplivajo na to kako dojemajo Življenje. Pomembno je, da vi sami oblikujete svoje mnenje, želje, potrebe in poteze.

Število življenjske poti 3
Možnosti se odpirajo, pred vami je več poti. Najpomembneje je, da preučite vse možnosti. Ni tako ključnega pomena izbira, kot je zavedanje, da je več poti na voljo kot jih vi doživljate. Odprite oči, uporabite domišljijo in nato, posezite po sanjah.

Število življenjske poti 4
Ne vztrajajte brez učinka. V tem času je vaša lekcija ravno spuščanje. Vztrajnost je seveda lepa čednost in vrlina, lahko pa je v obdobju, ko se pred vami odpirajo nove možnosti, tudi zelo škodljiva. Pomembno je, da dopustite več raznolikosti v svojem Življenju.

Število življenjske poti 5
Pred vami je viharen teden, v katerem lahko pričakujete spremembe počutja in mišljenja. Pojavila se bo želja po potovanjih, spremembah in več dinamike. Lahko se pojavi tudi želja po avanturi ter predvidevati je, da nekoliko neodgovorno ali nepremišljeno ravnanje.

Število življenjske poti 6
Pred vami se odpirajo nove možnosti na področju odnosov. Priporočljivo je, da se odprete tudi za vas bolj nenavadnim konceptom in načinu razmišljanja. Mnogi se boste odločili za odprt odnos, kar pa sicer dolgoročno lahko prinese razočaranje.

Število življenjske poti 7
Dovolite možnostim, da se odprejo pred vami. Dovolite, opazujte, odprite se. Naj se pred vas položijo različne poti, kot bi se pred vami razprla preproga dobrot. Počasi in premišljeno izbirajte po čem boste segli. Vzemite si potreben čas za sebe.

Število življenjske poti 8
Za vami je težko obdobje, v katerem ste na popolnoma nov način postavili temelje. Ste opazili, da se nekatera čustva niso spremenila, navkljub bolečini in, da so se nekateri temeljni odnosi v vašem življenju dokončno skrhali in razpadli. Pred vami je novo življenje.

Število življenjske poti 9
Spremembe in znova spremembe. Edina stalnica tega tedna bodo ravno spremembe. Pomembno je, da se predate toku in opazujete svoje notranje doživljanje. Ničesar se vam ni potrebno odločiti v danem trenutku, samo opazujte in doživite. Kako se počutite?

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem