NuMeRoSKoP: 1.9. – 7.9.2014

Zaključimo z nedokončnim.
Lekcije tega tedna: Marsikaj radi prelagamo, odlagamo, ”slučajno” založimo itd. Na energetskem nivoju so to vseeno line, skozi katere naša energija uhaja. Nato se pojavi še malo slabe vesti, pa jeza, da še kar nismo storili in podobno. Dajmo zavihat rokave in se lotimo. Še vedno se je izkazalo, da je bilo potrebno manj časa in energije kot se nam je prej dozdevalo.

September bo intenziven in spominjal nas bo na leto 2007. Tudi teden pred nami je pod vplivom števila 9, zato bo prehod kratek, če sploh bo kako prehod. Predvidevati je, da bomo padli nazaj v čustva, katerih se otepamo. Možno je, da bomo imeli dobesedno občutek, da smo padli v čustven kotel. Ne brcajte ihtavo okoli sebe, ne hudujte se vsevprek in ne smilite se sami sebi.

Čustva ozavestite, zavedajte se jih, prepoznajte jih, definirajte jih in to je vse. Ne valjajte se v njih kot pujsek v blatu. Nič nimate od tega, da še sami potencirate, kar že občutite. Razumite, sprejmite – na to pa se ODLOČITE ali želite to čustvo naprej gojiti. Nikakor ne pozabite, da se septembra glava in srček kregata. Uporabite torej oba.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Najlaže zaključite tako, da greste naprej. Ne bodite presenečeni, če se zgodi, da kake situacije/odnos/osebe, od katerih ste ”kar šli naprej”, pridejo sedaj za vami in potrkajo na vrata.

Število življenjske poti 2
Prijala bo bližina, prijalo bo poslušati napotke drugih, namesto, da bi se odmaknili in res pogledali sami sebi v oči. Ne iščite več izgovorov zakaj nečesa res ne morete. Dovolj je mlačnosti.

Število življenjske poti 3
Bujna domišljija je vaš blagoslov, pa tudi prekletstvo. Imejte jo na vajetih. Naj deluje le v pozitivno smer. Vprašajte se: ”koliko je možnosti, da je to res, ali si samo domišljam, tega bojim?”

Število življenjske poti 4
Previdnost je lepa čednost, strah pa je včasih prej zavora kot opora. Ne ponavljajte preteklosti, kajti gremo v prihodnost. Prenehajte se prepričevati, da znova ne bo uspelo in kako je vse narobe.

Število življenjske poti 5
Sprememba je stalnica v življenju, katera vam podarja občutek živahnosti. Uživajte v vsaki minuti, pozabite pa ne na preteklost. Kdaj ste bežali pred svojimi čustvi in njihovo globino? Boste spet?

Število življenjske poti 6
Vedno znova je energija doma, gnezda in varnosti Ljubezni izziv. Morda jo iščete na napačnih mestih? Tako Ljubezen kot krivce, ki naj bi jo vam kradli ali napačno izkazovali. Pričelo se je 2007/2009.

Število življenjske poti 7
Spoštujte svojo Resnica tako, da jo končno glasno povejte. Ne obremenjujte se z okolico. Vaše življenje je vaše. Potrebujete dokaz? Ne čakajte nanj, poiščite ga sami. Saj niste drevo, pritrjeni na eno mesto.

Število življenjske poti 8
Bodite gospodar svojega življenja. Kam boste usmerili energijo? Kam pa jo usmerjate zadnjih devet let? Rezultati so…? Bi kaj spremenili v svojem pristopu, dokončno ali bolje rečeno, končno storili?

Število življenjske poti 9
Konec je preporod. Seveda, ne izsiljujte konca, da bi se znova rodili. Sprejmite vsa dejstva, preden zaprete vrata in se podate novemu naproti. Sicer bo tudi ”novo” kmalu postalo tako kot je bilo ”staro”.

 

 

 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: