NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 10.11. – 16.11.2014

Katero plat Življenja zanemarjate?

Lekcije tega tedna: Srednja pot naj bi bila rešitev naših tegob ter nihanj. To bi pomenilo, da moramo uravnovešati vsa področja življenja. No, pričnimo s tem, da se jih pravzaprav sploh zavedamo.

Običajno se ukvarjamo s tistim delom življenja, kjer je potrebno razreševati določene izzive. Redko kdo se sam od sebe posveti denimo čustveni inteligenci, brez da bi imel težave v odnosih.

Življenje ni le preživeti dan. Pomembno je koliko občutka ”biti živ” je znotraj tega dneva, znotraj rutinskih opravil, utrujenosti, naveličanosti in lepih nepričakovanih trenutkov.

Mi smo odgovorni za svojo rast na vseh področjih – fizično, čustveno, mentalno, duhovno itd itd Zakaj zapravljamo ogromne količine denarja za izdelek, ki naj bi nam pomagal shujšati, obenem pa trdimo, da nismo telo, da je pomembna le duša? Mnogo ljudi se ujame v hecen kontradiktoren krog. Investirati v sebe pomeni investirati v svojo rast, ki je trajna. Števila so pomembna, tudi število kilogramov – ko govorimo od zdravju in ne o neki zadnji moderni mudi (majhna zadnjica, potem je moderna velika zadnjica in tako naprej). Vsak izmed nas je lep in najbolj popoln točno tak, kot je – brez lepotnih posegov. Prav je, da skrbimo za sebe, a vedno je ključnega pomena RAZLOG, ki je večkrat kot ne, precej plitek.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Mamilo vas bo, da bi zaključili, zaprli vrata in tekli naprej… Koliko vaših dejanj izvira iz tega, kar čutite? Koliko navad je za Vaše dobro in dobro vseh vpletenih?

Število življenjske poti 2
Komunikacija je izmenjava mnenja dveh oseb – kolikokrat raje počakate, da slišite sogovornikovo plat in ji le prikimate, jo ponovite?

Število življenjske poti 3
Ustvarjalnost je prečudovita, ista energija radosti. Kdaj je Vaša domišljija ustvarjala iz strahu in kdaj ustvarja iz veselja? Razlika je očitna.

Število življenjske poti 4
Temelji so pomembni. Se vaši majejo? Nič hudega. Pomeni, da so odslužili svojemu namenu in niso več stabilni. Čas je za nekaj novega.

Število življenjske poti 5
Spremembe so lahko utrujajoče. Ljubite aktivno življenje, a vseeno je bilo veliko vsega te dni. Vzemite si počitek.

Število življenjske poti 6
Resnica lahko boli, a živeti v laži je prazno. Stopite ven s sence, katero sami mečete na sebe. Dragoceni ste.

Število življenjske poti 7
Spoštujte svoje znanje in ga ne razdajajte osebam, ki ravnajo s to dragocenostjo kot svinja z mehom.

Število življenjske poti 8
Lastna vrednost je tista, ki določa vaše odločitve. Ste drzni ali ste postali zapečkar? Kam vas vodijo vaši koraki?

Število življenjske poti 9
Vsak cikel ima začetek in zaključek. Tudi v koncu je treba znati uživati, namesto, da nam nosi žalost. Nasmehnite se.

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !