NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 10.2. – 16.2.2014

Razum je naš sogovornik – ali ''diktator''?
Lekcije tega tedna: Razum in racio naj bosta dobrodošla. Saj vendarle brez znanja, logičnega sklepanja in analitičnosti, tudi skepticizma, bi lahko počeli traparije in napake. Ampak, naj ne bosta izgovor ''ne morem'', itd.

Previdnost je vedno dobrodošla. Pozorni pa bodimo, da sistem razmišljanja, ki ga imamo, dejansko ne ovira našega razvoja, namesto, da bi ga podpiral. Delujmo po kmečki pameti, a ne iščimo strahu in ovir. Iščimo rešitve!
_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
                                                                     8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Kaj deluje? Kaj se je izkazalo za učinkovito in za vas primerno? Torej, se držite tega, a vseeno poskušajte tudi novo in drugačno. Ne držite se ustaljenega za vsako ceno.

Število življenjske poti 2
Prenehajte vztrajati v situaciji / navadi / odnosu, ki je že zdavnaj minila, pa jo vi umetno obujate pri življenju. Spoštujte sebe in odnehajte. Tudi to je modrost in ne poraz.

Število življenjske poti 3
Pogumnejši boste kot sicer, torej ta teden izkoristite za podvige, s katerimi odlašate; pogovor, nov začetek in podobno. Veter je za vas ugoden, torej, kar pogumno naprej.

Število življenjske poti 4
Intuicija okrepljeno deluje v tem času, torej ji prisluhnite. Pojdite korak naprej in jo vprašajte ter bodite pripravljeni sprejeti odgovor, tudi če ni pričakovan ali zaželen.

Število življenjske poti 5
Ustvarjajte, bodite igrivi in se posvetite sebi. A vseeno, nasvet: resno vzemite pripombo, ki vam bo izrečena kot v šali. Neka oseba si ne drzne direkt povedati.

Število življenjske poti 6
Prevzemite odgovornost za svoja dejanja in razmišljanja, tudi čustva. S tem boste, nehote pravzaprav, prišli do mnogih odgovorov, ki jih neutrudno iščete.

Število življenjske poti 7
Dovolite toku Življenja, da spreminja vas in doživite. Ne razmišljajte preveč in ne analizirajte, dovolite, da se zgodi in občutite. Doživite. Izkusite. Boste drugič tuhtali.

Število življenjske poti 8
Čustva vam bodo pomagala priti do odgovorov in smernic. Komu zaupate in ali je prav, da osebam, ki so se izkazale za kače, slepo verjamete? Razmislite.

Število življenjske poti 9
Trezno razmislite o aktualni tematiki. Da, saj vem, ste oseba čustev in notranjega občutka in odločate se na podlagi notranjega miru. Tokrat pa le uporabite pamet. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !