NuMeRoSKoP: 10.3. – 16.3.2014

Prisluhnimo intuiciji, ne strahu in Preteklosti.  
Lekcije tega tedna: Strah doživljamo kot zelo realen. Strah je občutek. Enako kot intuicija. Naučimo se ju razlikovati. 

Strah ima veliko oči pravimo. Kaj pa je najhujše kaj se lahko zgodi, ali je tako grozno, se sprašujemo… Pravzaprav pa največkrat strahu nasedemo, ker smo prepričani, da je naša intuicija. Strah izvira iz misli in se manifestira kot občutek v celem telesu. Zobozdravnika se ne bojimo le z zobmi, bojimo se ga s celotnim telesom.

Torej – kako ju ločiti? Intuicija zbuja občutek miru, umirjenosti in ravnovesja. Četudi  začutimo, da bomo denimo izgubili službo, nas to ne navdaja s strahom in grozo v danem trenutku. To se pojavi, ko se vklopi racionalni umi. Umirjajmo se in prisluhnimo. 
____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odgovorno ravnajte v situaciji, ki vas bo presenetila. Nepričakovani dogodki so pravzaprav kot preizkus naših reakcij. Smo zreli, ali še vedno mahamo z rokami in se razburjamo?

Število življenjske poti 2
Spremenite mnenje o sebi. Kako pa je vaše mnenje o vas? Je nemara zastarelo? Ste se sploh kdaj resnično ukvarjali z vprašanjem, kako je vaše mnenje o vas? Kaj vi mislite o vas?

Število življenjske poti 3
Življenje je lahko pravljično, a le kadar si to dovolimo. Na katerih področjih življenja ste pozabili, da pravljičnost obstaja? Zakaj? Ste bili tako zelo razočarani? Lahko to popravite?

Število življenjske poti 4
V tem času ne boste verjeli, dokler ne boste držali v rokah. Torej, iščite dokaze za in dokaze proti, tehtajte, razmišljajte analizirajte na čim več različnih načinov. Obrestovalo se bo.

Število življenjske poti 5
Podjetnost je vse bolj priznana sposobnost v današnjem času. Kako bi lahko izpilili svojo podjetnost? Ste zelo dobri v marketingu, a le kadar se sami odločite, da bo temu tako. 

Število življenjske poti 6
Znova vedno znova isti zaključki, podobne situacije in poskusi odhajanja. Kaj se še niste naveličali? Kje pa ste v tej zgodbi Vi in vaše želje? Ali je pomemben le vaš ''prav''?

Število življenjske poti 7
Pozitiven učinek radovednosti je inovativnost. Nekdo, ki rad poskuša vedno nekaj novega, slej kot prej ustvari nekaj povsem nepoznanega. Tokrat bodite to vi. Pionir. Izumitelj.

Število življenjske poti 8
Povezujte se z osebami, ki vas imajo iskreno rade. Vas. Ne korist, ki jo imajo od vas. Znate razlikovati med tema dvema vrstama pozornosti naklonjenosti? Bodite pozorni.

Število življenjske poti 9
Oblikujte svoje življenje. Vsak trenutek je lep in le vaš. Ustvarjajte. Doživite. Dihajte. Bodite pristni v svojem doživljanju in odzivu. Kot bi želeli poskusiti občutek življenja.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: