Numeroskop 10.8. do 16.8.2015

foto:pixabay.com

Ljubezen kot Mojstrstvo?

Lekcije 33. tedna: Število 33/6 je Mojstrsko število, zato se v tem tednu od nas pričakuje, da izhajamo iz Ljubezni in jo povzdignemo na posebno, mojstrstvu primerno mesto. Brez manipulacij, pričakovanj, brez pogojev – ali to zmoremo? Vse navedeno velja tudi za naš odnos do nas samih – nič drugega kot točno in preprosto to, kar smo, nam ni potrebno biti.

V mesecu avgustu bo marsikoga izmed nas mamilo, da bi pokazal/a svojo moč, blišč in morda celo poskusila/a manipulirati, da bi se določena situacija iztekla njemu/njej v prid. Zavedajmo se, da Ljubezen ni manipulacija, ni enačba in ne postavlja pogojev. Mnogokrat pravim, da nam Hollywoodski filmi škodujejo. Ljubiti nekoga pomeni preprosto zgolj čustvo, občutek, toplino. Ljubezen nima potrebe po tem, da smo z nekom v romantičnem odnosu, ali v neki prav posebni navezi. Ljubezen si ne lasti in ne želi nikogar spreminjati.

33. teden nam bo postregel s situacijami, v katerih bo lažje kazati s prstom na druge in skorajda zahtevati, da se druga oseba spremeni, nam izpove ljubezen, nas zaroči/poroči ali kako drugače izkaže status in našo pomembnost. Ljubezen in dokaz ne sodita skupaj. V tem času se učimo prave čiste brezpogojne Ljubezni.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1

Skušali boste z razumom razložiti kaj občutite, a seveda to ne gre. Srček občuti, um razmišlja. Ne ujemite se v podrobnosti in vprašanja ”kaj pa če” in ”zakaj” ter podobno. Občutite.

Število življenjske poti 2

Sedaj je pravi čas, da se postavite za sebe. Če potrebujete več notranje trdnosti, da bi izrazil kar čutite, izkoristite energijo tega tedna, ki vam pomaga biti bolj odločni ter učinkoviti.

Število življenjske poti 3

Zaključite tiste odnose, ki do vas niso dobri in spodbudni. Zavedate se svoje lastne dragocenosti. Ne razdajajte več sebe tistim osebam, ki tega ne cenijo. Spoštujte sami sebe.

Število življenjske poti 4

Veste, srce je tisto, ki se zaveda višje Resnice. Glava je v določenih primerih omejena na eno sliko in nima potrebne razsežnosti. Opustite pričakovanja. Spustite miselne vzorce in čutite.

Število življenjske poti 5

Močne spremembe se obetajo. Bodite pozorni, da niso koraki, katere ubirate, predolgi. Zgodi se lahko, da vznemirjenje novosti vpliva na nas tako, da ”pademo notr” in bi preveč delovali.

Število življenjske poti 6

Posebno močen teden za vas, ko se boste soočali z vsem neljubečimi izbirami. Ne jadikujte za preteklostjo, temveč, se skoncentrirajte na prihodnost. Kaj lahko danes, sedaj spremenite?

Število življenjske poti 7

Pred vami je val sveže energije, ki vas bo spodbudila k novim pričetkom. Na ljubezenskem področju je možno, da boste spoznali prav posebno osebo, ki se bo dotaknila vašega srčka.

Število življenjske poti 8

Pomemben čas za povezovanje. Prepletala se bo energija Ljubezni, misli in oseb. H komu bi dejali, da pripadate – tudi, ko se to od vas ne pričakuje? Tam je vaše srce doma, upoštevajte ga.

Število življenjske poti 9

Mogočen teden brezpogojne Ljubezni, ko se boste vse bolj zavedali svoje lastne notranje moči in Luči. Ste oseba, ki nosi zdravilno energijo v okolico. Kako sijete? Ste sonček ali je oblačno?

 

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: