Numeroskop 11.5. – 17.5.2015

Numeroskop 11.5. – 17.5.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Konec ali pričetek?

Lekcije 20. tedna:
Kaj storimo, kadar imamo občutek, da smo ujeti? Kako se soočiti s situacijami, v katerih se zdi, da druge osebe odločajo? Ali lahko resnično zaključimo, kadar nas druga oseba drži v primežu?

Svoboda izbire. Mnogokrat slišimo, da imamo vedno izbiro, a kaj, ko se počutimo ujete v sistem, način življenja, v določeno situacijo, katero ne moremo spremeniti. Ne moremo vedno izbrati izzida, vedno pa je naša odločitev kako se nanj odzovemo. Naša izbira je reakcija, ki je lahko negativna ali pozitivna.

Ne glede na izziv, na tegobo, razočaranje, izgubo in moč bolečine, s katero se soočamo, se potrudimo poiskati nekaj konstruktivnega. Potem smo lahko aktivni. Če se utapljamo v obupu, bomo samo še poniknili bolj globoko.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Naj se nam ne mudi tako zelo, da bi spregledali mavrico v dežju, kapljico rose v jutru, sončni žarek na obrazu in izgubili čarobnost trenutka. Z bolj počasnim korakom hodite po svoji poti.

Število življenjske poti 2
Napravite nekako inventuro oseb, ki vas obkrožajo. Kdo je zaupanja vreden in kdo ne? Na koga se lahko zanesete in kdo se zanaša na vas? Poglejte si obe plati kovanca. Analizirajte.

Število življenjske poti 3
Spremembe so lahko vsiljene, a vaša reakcija naj ne bo užaljenost ali zapiranje vase. Na svetu obstaja ogromno ljudi, ki so vam podobni, zato ohranjajte sebe takšne kot ste, ne glede na vse.

Število življenjske poti 4
Dovolite čustvom do besede, prisluhnite občutkom. Pred čem vas svarijo? Če ste mnenja, a gre le za vašo domišljijo, pretehtajte možnosti. Je verjetno, da se bo tako zgodilo? Razmislite.

Število življenjske poti 5
Radi nekoliko popačite Resnico, da omilite bolečino ali, tako se zdi, pozitivno vlivate na občutek krivde. Nekako se vam zdi, da malo pogoljufate in niste slabi. Se res kaj spremeni?

Število življenjske poti 6
Počutili se boste močnejše in dovolj sposobne opraviti z vsakim izzivom, ki se bo postavil na vašo pot. Kaj pa, če bi spremenili tiste utečene navade in odnose, ki pijejo vašo energijo? Ne zaspite.

Število življenjske poti 7
Dopustite občutkom, da prevevajo vaše telo in zavedanje. Ne racionalizirajte. Ne trudite se razumeti in analizirati, osmisliti. Seveda ima smisel. Vse na temu svetu ima svoj namen in smisel.

Število življenjske poti 8
Obkrožite se z močnimi osebami. Ne presojajte po dosežkih, zaznajte energiji. Kdo je vedno pozitiven in aktiven, ne glede na težo svojih problemov? Kdo pa se bolj kot ne, ukvarja z modnimi muhami?

Število življenjske poti 9
Komu lahko v trenutku stiske pomagate? Komu lahko priskočite na pomoč, ponudite razumevanje in toplo besedo? To ne velja le za poznane osebe. Ozrite se okoli sebe in poiščite žalostne oči.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem