NuMeRoSKoP: 11.8. – 17.8.2014

Občutite sebe? Ste v stiku s svojimi čustvi? 
Lekcije tega tedna: Čustva. Občutki. Kaka lekcija se nahaja v bolečini, jezi, žalosti, občutku ničvrednosti? Kaj nam nosi strah? Negativna čustva – za kaj so dobra? Jih znamo pozitivno uporabiti?

Čustva radi ignoriramo, potlačimo, si jih ne priznamo – niti se ne vprašamo kako se počutimo. Ko nam je simpatična druga oseba in smo prikupno zmedeno zatrapani, se običajno sprašujemo kako se ta oseba počuti, smo kaj takega rekli/storili, da bi jo zmotili. Kaj pa mi?

Vprašajmo se, kolikokrat mi sami s seboj ravnamo na neprimeren način. Ne upoštevamo svojega mnenja, ne zmenimo se za svoja čustva, ne upočasnimo tempa zaradi utrujenosti in podobno. Zakaj smo nespoštljivi do sebe in svojega počutja, čustev & potreb?

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odmik je lahko tudi beg. Odmik je lahko tudi (navidezni) položaj nadrejenosti. Pravijo ''napad je najboljša obramba''. Kaj pa vi menite? Kolikokrat je vaš nastop le maska moči? 

Število življenjske poti 2
V življenju so trenutki, ko se moramo postaviti za sebe, čeprav bi si še tako želeli, da bi se kdo drug namesto nas. Sedaj je tak čas. Bodite svoj lastni bojevnik. Stojte za sabo.

Število življenjske poti 3
Odločitev, da je končano, je le vaša. Odločite se. Izberete. Dovolj je bilo. Ne potrebujete prav nobenega opravičila ali odobravanja kogarkoli. Vi ste dovolj. Odločite se. 

Število življenjske poti 4
Občutek svobode je občutek neomejenosti. Kadar se počutimo zasužnjene ali v kalupu, je potrebno poiskati vsaj okno. Vrata so naslednji korak. Vedno je možnost izbire.

Število življenjske poti 5
Upoštevanje druge osebe ne pomeni, da ste šibki ali, da nimate prav ali, da niste pomembni. Zakaj komplicirate, ko ali če imate občutek, da se nekomu prilagajate? Niste v kletki.

Število življenjske poti 6
Domišljija nima meja. Zakaj bi jih imeli torej vi? Najraje bi kar tu zaključila misel za ta teden. Prepričana sem, da se bodo prave misli pojavile v odgovor na to vprašanje. Prisluhnite. 

Število življenjske poti 7
Prevzemite odgovornost tudi za neljubeče misli, ki se vam podijo po glavi. Obsojanje nikoli ni pravi način. Vedno kažemo s kakim prstom tudi na sebe. Postavite se v tujo kožo.

Število življenjske poti 8
Spremembe. Hrepenenje po nečem domačen, a (navidez) oddaljenem. Katere želje iz preteklosti bo treba opustiti ali pa določene mostove na novo zgraditi? Svet leži pred nogami.

Število življenjske poti 9
Prenehali boste nihati. Stopite v svoje srce. Tam ste doma in tako najbolje delujete, kadar delujete direkt iz srca. Pogumno prisluhnite tudi istemu delu, ki ga Razum kritizira. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: