NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 12.1. – 18.1.2015

Ustvarjajmo s pozitivnim pristopom ~ Optimizem velja.

Lekcije tega tedna:
Domišljija nam pomaga pri oblikovanju zamisli, katere kasneje uresničimo. Zavedati pa se je potrebno, da deluje tudi na samo izvedbo ter mnenje ali smo nekaj sposobni izvesti ali ne. Kadar se slabo počutimo, smo malo depresivni itd, ne pokamo od energije in posledično tudi ne samozavesti ter zaupanja v uspeh. Presezimo te ovire. Kajti, so le misli in te vedno lahko spremenimo.  

Naš notranji otrok je vedno igriv in verjame, da lahko doseže vse, kar si zamisli. Dejstvo je, da ne moremo kar poskočiti na Luno; ampak dejstvo je tudi, da ni nemogoče potovati nanjo. Torej, vse je le stvar perspektive in odločitve koliko truda bomo vložili v dejansko neko zadevo. Odločitev je naša. Dosežemo lahko, kar smo si zadali, če v to verjamemo. Če dvomimo, ne bomo niti zares poskusili.

V tem tednu bodite pozorni na zamisli, na prebliske, na iskrico, ki se bo pojavila. To so zametki energije, ki se želi udejanjiti. Zamisel imate lahko vi ali pa kdo drug, pomembno je kdo ji bo predano sledil.
_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Postavite temelje delovanju. Namreč, radi ste hitri in ta teden vam bo s tega vidika pisan na kožo. Ne pozabite, da določena količina vztrajnosti je vedno potrebna, da se zadeve premaknejo.

Število življenjske poti 2
Vse se bo gibalo v smeri sprememb, zato jim sledite. V tem času se ne boste mogli ukoreniniti ali kakorkoli resnično umiriti, zato se ne trudite v to prisiliti. Dovolite si norčavost v dvoje (ali pa sami).

Število življenjske poti 3
Občutljivi boste bolj kot sicer. Zavedajte se, da ni vsaka beseda kar osebni napad na vas in vsak ”mimoidoči komentar” ni namenjen prav vam. Krasen čas za romantiko in sladka presenečenja.

Število življenjske poti 4
Malo bolj resno se boste lotili zadev, ki so večini zabavne. Ne jemljite Življenja preresno. Sprostite se in si dovolite si spontanost trenutka, ki lahko rodi nekaj prečudovitega. Nasmehnite se.

Število življenjske poti 5
Zamisli, ki se lahko porodijo v iskrici trenutka, lahko tudi v šali, ne spreglejte. V njih se skriva zametek poslovne možnosti. Ali jo boste znali prepoznati, pa je odvisno samo in samo od vas.

Število življenjske poti 6
Preteklost naj odide. Ne igrajte se igric, ne lovite svojega repa (kot mačka) z vedno istimi izgovori, strahovi in omejitvami. Kaj ni bilo dovolj? Stopite ven iz začaranega kroga navidezne nebogljenosti.

Število življenjske poti 7
Val svežine in nove energije vas bo zajel v tem tednu. Posvetite se svojemu notranjemu otroku in ne komplicirajte. Podrobnosti v tem času res niso najbolj pomembne. Sprostite se in uživajte v trenutku.

Število življenjske poti 8
Prijala vam bo družba in občutek pripadnosti. Ozrite se v otroštvo, kako so z vami ravnali? So zaupali v vas? Kako pa vi gledate na svoje sposobnosti, znanja in veščine’ uporabite jih domiselno v tem času.

Število življenjske poti 9
Notranji otrok si bo želel na plano. Super je, če se osredotočite na otroške sanje in svoje (duhovno) bistvo, nikakor pa ni tako super, če ste nenadoma užaljeni triletnik, ki kuha mulo. Oboje se lahko zgodi.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !