NuMeRoSKoP: 12.5. – 18.5.2014

Teden povezovanja
Lekcije tega tedna: Vsa bitja smo bitja čustev. Človek, žival, rastlina… povezujemo se med seboj. Ali izbirate osebe v svojem življenju ali imate vedno ''dan odprtih vrat''?

Ljubezen je brezpogojna. Srce ne izbira, ampak čuti. Zato pravijo, da dekleta ljubijo barabe in te deklice rade porečejo:''če ga imam pa rada.''  Kdaj pozabimo sebe imeti radi? Kdaj sebe ne spoštujemo s tem, da dovoljujemo, da smo predpražnik? Ljubimo lahko vsako osebo na temu svetu. Ni pa za nas dobro, da smo z vsako osebo tudi v osebnem odnosu. Kako energijo nam dajejo naši prijatelji, partner, sodelavci, sorodniki? Spomnite se na osebo, ki je sonček – take osebe naj bodo ''sestavni del'' našega življenja. 
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odločite se, da boste dobre volje. Že takoj, ko se prebudite, za dobro jutro, naj bo to izbira za cel dan, ki prihaja. Ne dovolite, da kakršenkoli dogodek uniči to dobro voljo. 

Število življenjske poti 2
Ko se nekaj dozdeva prezajetno ali preveč za vas, se tega lotite počasi. Napišite si načrt. Ne samo v glavi, napišite ga na papir in sledite mu. Na Himalajo se pride korak za korakom. 

Število življenjske poti 3
Dovolite si kako norčijo. Bodite otročji. Ne jemljite vsega tako resno. Nasmehnite se, ko vam nekaj spodleti ali ste nerodni. Življenje ni tako smrtno resno. Čez 10 let bo pogled nanj drugačen.

Število življenjske poti 4
Čustva niso nikoli odveč. Ali precenjena. S tem zanikamo srečo in tudi izražamo nespoštljivost bolečini, ki smo jo kdaj čutili, kaj šele Ljubezni. Sploh veste kaj in kako čutite?

Število življenjske poti 5
Učimo se celo življenje. Pravzaprav bi bilo bolj pravilno reči: Življenje nas uči prav vsak dan. Ali smo pridni učenci ali se raje skrivamo pod klopmi in so vsega sošolci krivi? 

Število življenjske poti 6
Niste agresivna oseba, zakaj torej dovoljujete jezi, da vam prevlada? Dovolj je bilo. Čustva so prevodnik stanja duha in ne šibkosti. Ne dokazujte svojih ''mišic''. Močni ste tudi kadar jokate.

Število življenjske poti 7
Neka navada/odnos se kot pijavka še vedno nadaljuje. Zavedajte se, da je vaša izbira in odločitev, da to dovoljujete. Spremenite svoj odnos in spremenilo se bo vse. 

Število življenjske poti 8
Končno preboj in nov pričetek še na področju odnosov. Svobodni ste a vseeno pripadate. Kaj ni to najlepša ironija v življenju? Bodite prevajalnih duhovnega in materialnega ter obratno. 

Število življenjske poti 9
Obetajo se nihanja na področju odnosov. Bodite odprti za nasvet, usmeritev a odločite se sami. Nekdo si želi vaše pozornosti, a vi tega ne opazite. Bodite bolj odprti in sprejemljivi te dni. 
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: