NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 13.1. – 19.1.2014

Karma je vedno aktivna.”
Lekcije tega tedna: Ali prevzemamo odgovornost za lastne misli, ne le dejanja? Misel je prvi korak. Namen je naslednji in dejanje zadnji. Kolikokrat smo ”manj kot popolni” v svojih mislih…ker jih poznamo le mi sami?

Teden, ki se prične s karmičnim datumom 13, se nadaljuje z dnevi 14., 16. in se konča s karmičnim dolgom 19.

Ego, sebičnost, nestrpnost, neodgovornost in podobni občutki bodo močnejši. Prijalo bi zbežati, kazati s prstom na druge in kriviti vse povprek, namesto, da bi se zazrli vase. Ne čudite se, če boste deležni kritik, nesporazumov in kratkih stikov v komunikaciji. Vprašajte se ali s svojim obnašanjem nemara ne doprinašate negativni energiji. Včasih je res bolj modro umiriti žogico, kot pa imeti prav.

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Najmočnejši občutek v tem tednu bo strah, kar sicer ni vam podobno. Preteklost vas ne zasleduje. Vi ste tisti, ki ste se (prehitro) odmaknili stran, misleč, da ste preboleli.

Število življenjske poti 2
Dovolite si. Preprosto dovolite si občutiti. Čutni užitki niso nič slabega. Ne zatirajte sebe in svojih občutkov, čustev, boječ se, da boste nekoga prizadeli. Dovolite si. Prosim.

Število življenjske poti 3
Teden čustev, romantike in preobratov na področju odnosov. Bolj ste ranljivi kot sicer in zelo dovzetni ekstatični sreči ali pa občutkom depresije. Potrudite se uravnovešati.

Število življenjske poti 4
V trenutkih, ko potrebujete svoj mir, to razločno povejte okolici. Sicer bi se vaš odmik lahko razumel kot zamera. V napetih trenutkih se spomnite, da je Resnica tista, ki osvobaja.

Število življenjske poti 5
Pojavili se bodo trenutki, ko bi si želeli prevčadati in izsiliti določene dogodke. Ničesar resnično dobrega ne boste dosegli na tak način. Dovolite zadevam, da se same razpletejo.

Število življenjske poti 6
Zaključili ste. Dovolj je bilo odrekanja in hoje po sebi. Ni važno kake izgovore tudi sami poiščete za osebe, ki do vas niso spoštljive – presekajte odnose, ki niso kvalitetni.

Število življenjske poti 7
Občutili boste pogum in hrepenenje po novem. Nov začetek je dober le kadar je Preteklost razčiščena. Torej, počistite pred svojim pragom, preden stopite skozi nova vrata.

Število življenjske poti 8
Hrepeneli boste po družbi in povezanosti. V tem času ponudite roko osebam, ki jo potrebujejo in tudi sami sprejmite naklonjenost. Sedaj je pravi čas za sodelovanje.

Število življenjske poti 9
Ustvarjalno inspirirani se boste soočali s svojimi notranjimi boji. Naj vas ne zavedejo dvomi in črne misli. Odločite se, da je vse za nekaj dobro in iščite torej je to ‘dobro’.

 

Avtor: LiLi SoRuM

foto: splet

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !