Numeroskop:  13.10. – 19.10.2014

Čustva so del nas. Ne zanikajte jih, niti jim ne dajajte vsega pomena. So del, ne celota.

Lekcije tega tedna:

Preteklost je del Življenja. Neljube izkušnje, zaradi katerih smo previdni so smerokaz, obenem pa so lahko zavora in delujejo negativno, namesto le varovalno. Ne bojte se. Zaupajmo v sebe, da zmoremo in, da je vse tako kot mora biti. Ker – v veliki sliki Življenja je seveda vse prav.

Teden pričenjamo in zaključujemo s Karmičnimi števili, pa še vmes jih je nekaj (13, 14, 16 in 19 so namreč števila, ki simbolizirajo Karmični dolg).  Ta čas nas opominja na nedokončano in nerazrešeno. Na nesporazume, katere smo pozabili, odrinili. Saj veste kaj pravijo, lahko bežimo, lahko si zatiskamo oči, lahko se preselimo – nič ne bo kaj zelo drugače, kajti sebe venomer vzamemo s seboj.

Če bi imeli občutek uteži na nogah, ne zrite v uteži. Če se zadeve ustavljajo, ne odvijajo, ne krivite retrograden Merkur, ampak poglejte svoja dejanja v Preteklosti. Kaj nosite s seboj, česa niste v resnici predelali, dodelali, se naučili? Ne zrite v ovire, poiščite RAZLOG.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Nekoliko bolj racionalni se boste lotevali zadev kot sicer. Prekrasno. Problem bo nastal, ko samih sebe ne boste več razumeli. Potrpežljivo. Kaj bi svetovali prijatelju?

Število življenjske poti 2
Pogum ni odsotnost strahu, temveč aktivnost kljub tresočim hlačam. Torej, ne odlašajte več in končno storite nekaj potez v smeri, kamor si želite že dalj časa usmeriti sebe.

Število življenjske poti 3
Dovolj ste krepki, samostojni in navsezadnje tudi odrasli, da se sami soočite z Realnostjo. Realnost so dejstva. Ne prilagajajte jih več. Namen domišljije ni ”odmisliti”.

Število življenjske poti 4
Radi imate poštenost v odnosu. Iskrenost in karte na mizi. Prišel je čas, da nekomu dopustite drugo možnost. Bodite previdni a dovolite, da poskusi popraviti napake.

Število življenjske poti 5
Ne zamerite, a nimate vedno prav, ker nihče nima vedno prav. Zatorej, prisluhnite, preudarite in morda celo: premislite si. Vi ste spontano bitje, sledite vzgibu in razumu.

Število življenjske poti 6
So vas prepričevali, da je le vaša domišljija to, kar ste občutili? Ni realno? Zakaj pa ne poiščete dokazov? V preteklosti ste bili bolj odločni, kaj se je zgodilo?

Število življenjske poti 7
Resnica lahko zaboli, a tudi osvobodi. Bodite iskreni in se zazrite Preteklosti, ki ste mislili, da je za vami v oči. Ugotovili boste, da marsikaj ni bila vaša krivda.

Število življenjske poti 8
Spremembe, razvoj, razmah – razprite krila. To ni dovolj. Poleteti je treba na njih. Vdihniti svobodo, zrak in pogledati zadeve z zelo drugačne perspektive. No, pojdimo.

Število življenjske poti 9
Bodite potrpežljivi s seboj v trenutkih ranljivosti, jokavosti in čustvenosti. Doživite, nato spustite. Naj se bolečina, strah, stiska pozdravijo. Svobodni ste. Od sedaj naprej.

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: