Numeroskop: 13.4. – 19.4.2015

foto:righttolife.to

Dnevi Karme meseca aprila združeni v enem samem tednu.

Lekcije 16. tedna:
Obeta se nam teden, ki prinaša lekcije Preteklosti nazaj na plano. Rdeča nit: Zaupanje, korektnost in Resnica. Ali stojite v svoji integriteti tudi, ko nihče ne opazuje in kadar ste jezni, prizadeti, užaljeni? Pomembna so dejanja, ne besede in naše (morda zmotno) mnenje o svoji zreloti.

Pokazali bomo svoj pravi obraz, kajti pritisk bo premočan. Šestnajsti teden je povezan s karmičnim številom 16/7, ki razkriva esenco in globino. Prične se s 13. v mesecu in zaključi z 19., vmes pa so nanizana še vsa ostala karmična števila (naštejmo: 13, 14, 16 in 19).

Pripravimo se na teden, ko se bo dvigalo na površje vse, kar še ni predelano ali na nek način prečiščeno. Stare zamere, konflikti, strahovi, jeza, zavrnitev, občutek manjvrednosti, nepomembnosti itd. Ne obupujte in ne vdajte se pritisku. Sprejmite ta teden kot prijazen opomnik na nepredelano. Naj bo ogledalo nas samim ter ne čas obsojanja drugih. Vsak izmed nas ima dovolj dela sam s seboj in svojim lastnim osebnostnim, čustvenim ter duhovnih razvojem. Izkoristite ta čas torej za učenje, ne obsojanje.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
___________

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki je hitra v odločanju in iskanju nečesa novega. Tokrat ne razmišljajte o koraku naprej, dokler ne umirite sebe in niste prepričani, da stopate po srednji poti.

Število življenjske poti 2
Če v preteklem tenu niste zbrali dovolj moči, da bi postavili zadene na noge ali pa sebe okrepili, izkoristite energijo sedaj zato, da zaključite. Nič ne gre na silo.

Število življenjske poti 3
Zaupajte v najbolj šibke točke sebe, da so popolne točno take kot so. Vi ste popolni točno taki kot ste, saj sicer ne bi bili vi. Ne zmrdujte se niti nad eno samo lastnostjo. Sprejmite sebe.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite modrosti osebe, ki je podobno predajala skozi. To pa ne pomeni, da storite podobno ali, da ubogajte nasvet. Presodite za sebe česa se lahko naučite iz njene izkušnje.

Število življenjske poti 5
Ste oseba trenutka in iskrice spontanosti, zato lahko bistvo sebe izgubite, ko zaznate nekaj razburljivega. Umirite se ter poglejte v svojo globino: kaj pravzaprav pogrešate? Iskreno?

Število življenjske poti 6
Vse kar ste upali, da ste skrili ali premostili, bo priplavalo nazaj na površje. Kot motna reka, ki nosi umazanijo izpod skal. Naj vas ne bo sram, potrudite se popraviti storjeno.

Število življenjske poti 7
Mikalo vas bo tako ali drugače pobegniti pred dejstvi, ki so dobesedno pred obrazom. Ne iščite izgovorov, ne skrivate se – soočite se in poiščite pot, ki je korektna in poštena.

Število življenjske poti 8
Čustva bodo močnejša, srce bo preglasilo um. Slaba vest naj nima mesta v tem pogovoru. Potrudite se pogledati na celotno sliko od daleč. Odgovorni ste samo za sebe.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam nekoliko naporen teden, saj bo Razum želel preglasiti notranji občutek ter čustva. Pomembno je, a zaupate svoji intuiciji, četudi se vam zdi, da govori neumnosti.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: